Szybkie pytanie
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
Ciekawe czemu zrezygnowano teraz z niezawodnych Scanii Grodzia, tylko zwrócono się do ZTMu, płacąc pewnie wyższą stawkę za wzkm. 
Organizator tej imprezy od 3 lat zamawia linię 933 i koszt uruchomienia tej linii przez ZTM to raczej dla niego groszowe sprawy. 
Ale Scanie Grodzia co i raz jeżdzą do Ptak Warsaw Expo.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Nie było problemu
Ale dzięki!
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Ktoś ma jakieś doświadczenia z przewozem zwierząt w zastępczej komunikacji autobusowej PKP Intercity? Nigdzie nie znalazłem żadnego zapisu mówiącego o odmiennych zasadach w tym zakresie, ale pytam na wszelki wypadek.
Wolna amerykanka przewoźników autobusowych (przynajmniej tak było w poprzednich latach). Znam przypadek, że IC twierdziło, że można, kierpoć twierdził, że można, a kierowca powiedział, że psa nie wpuści i dopiął swego (na nieszczęście dziewczyny z psem miał ze sobą wydruk regulaminu wewnętrznego przewoźnika, a kierpoć nie umiał udowodnić, że ten regulamin w kkz nie obowiązuje).Emyl pisze:Ktoś ma jakieś doświadczenia z przewozem zwierząt w zastępczej komunikacji autobusowej PKP Intercity? Nigdzie nie znalazłem żadnego zapisu mówiącego o odmiennych zasadach w tym zakresie, ale pytam na wszelki wypadek.
Mili,
Czy znajdę gdzieś stronę, gdzie będą podane dane techniczne autobusów? Tzn.: pojemność silnika, ilość koników i inne bajery?![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czy znajdę gdzieś stronę, gdzie będą podane dane techniczne autobusów? Tzn.: pojemność silnika, ilość koników i inne bajery?
Witam! Muszę dzisiaj pojechać linią ZB lub ZG z Brwinów na Zachodni. Gdzie mogę kupić bilety? U kierowcy można czy są tam jakieś kioski? Z góry dzięki.
Po ile papryka czerwona na giełdzie?
Chyba za miesiąc.