KM po uruchomieniu tramwaju na Powstańców Śląskich
Moderator: Wiliam
- Solaris U10
A nowe tory na "Mokotowie" to już gotowe?
No bo 11 powinna być razem ze skasowaniem 8 i zmianą 22 na Grochowie. Wtedy nie byłoby takiego gwałtu.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Nikt nie przypuszczał, że ten tramwaj pojedzie wcześniej niż metro, ot co 
ZTM boi się mieszania po dwóch tygodniach, kiedy to 11 pojechałaby na Metro Marymont, stąd od razu tam będzie jeździć. Co za czasy...
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
No ale gdy 8-ka poszłaby precz, a 22 na Wiatraczną, wtedy byłaby szansa na jakieś niskacze na 11-kę. A tak to co? Solówki będą jeździć głównie chyba.... Ja się zastanawiam jeszcze, jak to wszystko się pomieści na M. Młociny? Przecież 17-ka na razie zostaje, no i 2-ka oraz 33, a dojdzie jeszcze 6-ka, i nowa 11-ka... Zajmą ten tor "przelotowy" w kierunku zajezdni, którym teraz przejeżdża 2-ka i 6-ka?Os0 pisze:ZTM boi się mieszania po dwóch tygodniach, kiedy to 11 pojechałaby na Metro Marymont, stąd od razu tam będzie jeździć. Co za czasy...
Bardziej bym się martwił o Marymont niż o Młociny.
Solówek na 11 nie będzie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Rafaello_24
A 37 nie wyleci z tego tytułu ?pawcio pisze:Bardziej bym się martwił o Marymont niż o Młociny.
Dopiero za dwa tygodnie przy okazji Wołoskiej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
A dlaczego nie 22-wa i 33-rzy?fraktal pisze:No ale gdy 8-ka poszłaby precz, a 22 na Wiatraczną, wtedy byłaby szansa na jakieś niskacze na 11-kę. A tak to co? Solówki będą jeździć głównie chyba.... Ja się zastanawiam jeszcze, jak to wszystko się pomieści na M. Młociny? Przecież 17-ka na razie zostaje, no i 2-ka oraz 33, a dojdzie jeszcze 6-ka, i nowa 11-ka... Zajmą ten tor "przelotowy" w kierunku zajezdni, którym teraz przejeżdża 2-ka i 6-ka?Os0 pisze:ZTM boi się mieszania po dwóch tygodniach, kiedy to 11 pojechałaby na Metro Marymont, stąd od razu tam będzie jeździć. Co za czasy...
Nienawidzę 2-ka, strasznie wiejskie.
Tak myśle ze te 2 tygodnie to jakaś szansa dla tej relacji - rzadko mozna sprawdzić cos na żywym organizmie. Czasem sa relacje, które sa fenomenem praktycznym, teoretycznie niemożliwym.
Tak jak ktos juz napisał, pusty tramwaj na ONZ moze sie przydać... A jak za 2 tygodnie 11 by zmieniła trasę, to by była afera. Poza tym 11 historycznie juz tak skręcała na ONZ, wiec bedzie sie kojarzyć.
ŁK
Ja bym się bardziej martwił o Babkę.pawcio pisze:Bardziej bym się martwił o Marymont niż o Młociny.
To nie można było jeszcze poczekać dwa tygodnie z otarciem linii na Powstańców śląskich i wtedy zmiany wprowadzić kompleksowo?
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Zapytaj HGW
To dzięki niej nagle udało się pogodzić autobus i tramwaj na raz
Właśnie też odnoszę wrażenie, że ZTM najchętniej skomasowałby wszystkie zmiany. Ale zrobiła się afera i trzeba oddzielić sukces od sporych kłopotów na Służewcu.
OK, następnym razem wszystkie liczebniki oznaczające numer linii będę pisał słownie. EOTŁukasz pisze:A dlaczego nie 22-wa i 33-rzy?fraktal pisze:No ale gdy 8-ka poszłaby precz, a 22 na Wiatraczną, wtedy byłaby szansa na jakieś niskacze na 11-kę. A tak to co? Solówki będą jeździć głównie chyba.... Ja się zastanawiam jeszcze, jak to wszystko się pomieści na M. Młociny? Przecież 17-ka na razie zostaje, no i 2-ka oraz 33, a dojdzie jeszcze 6-ka, i nowa 11-ka... Zajmą ten tor "przelotowy" w kierunku zajezdni, którym teraz przejeżdża 2-ka i 6-ka?
Nienawidzę 2-ka, strasznie wiejskie.
A ja mam pytanie. Czy oprócz planowanej 11 będzie przez Bemowo jeździło wariantowe 26 czyli zjazdy i wyjazdu z/do zajezdni Żoliborz