Ostatni przystanek jak napisano niżej "ORLICH GNIAZD" i nie jest to bez sensu bo dalej zjeżdza się tak Dywizjonu303- Obozowa-Ks.Janusza-Olbrachta-Redutowa-Z.E.A. REDUTOWA. Bo i tak się tamtędy robi się zjazdy, no i wyjazdy też.Marcinos pisze:O której godzinie są zjazdy linii 122 z krańca Gwiaździsta i gdzie one mają ostatni przystanek po trasie
[ Dodano: Pią 30 Sty, 2009 19:59 ]
levar pisze:biegnie na ekspedycję. Powiedziałem ludziom, że tamten pierwszy pojedzie. Odjechał -10.
[ Dodano: Pią 30 Sty, 2009 20:02 ]
Jamnik pisze:Po jednym dniu taki nieusztywniony rozkład może się już nie nadawać do ponownego użytku.
[ Dodano: Pią 30 Sty, 2009 20:05 ]
Flash8222 pisze:na Kleszczową a nie jako zjazd po trasie? To jest zastanawiające, bo Woronicza zjeżdża po trasie a Kleszcze już nie
[ Dodano: Pią 30 Sty, 2009 20:21 ]
O ten dodatek ci chodziło??????????????????Kiedyś miałem 195, stoję sobie na Natolinie i czekam na odjazd, a tu ekspedytor mówi mi, że jeszcze przede mną wjeżdża 09. Ale ludzie już powsiadali do mnie. Nagle widzę pędzące SU18 88xx, kierowca w biegu zakłada dechy, biegnie na ekspedycję. Powiedziałem ludziom, że tamten pierwszy pojedzie. Odjechał -10.