rhemek pisze:Kazdy od czasu do czasu korzysta z komuniakcji.
Komunikacji miejskiej nie powinno się projektowac pod okazjonalnych pasażerów, co to raz w miesiącu podjadą do przychodzi albo do cioci na imieniny.
Zresztą swego czasu ZTM zlecił badanie zwyczajó komunikacyjnych dzielnicy Wawer i akurat nie "każdy" mieszkaniec tej dzielnicy (statystycznie) korzysta z KM nawet od czasu do czasu.
rhemek pisze:Tak? Rozumiem ze to ty tam mieszkasz a nie Ja? Wsiadam na IX Poprzecznej . Miejsce siedzace jest tylkow kursach mocno wieczornych i weekendowych.
Jeśli używasz słowa "nigdy" musisz się liczyć z jego konsekwencjami.
Oczywiście, że nie mieszkam w Wawrze i nie korzystam choćby od czasu do czasu, ale:
- sam widziałem kilka razy wolne miejsca siedzące w tej linii na odcinku wawerskim (zapewne w jakiś weekend

. Oczywiście była to jednostkowa obserwacja, dlatego nie wyciągnąłem zbyt pochopnych wniosków.
- czyżbyś obserwował WSZYSTKIE kursy tej linii, że czujesz się uprawniony do takich sądów, czy może dysponujesz wyrywkowymi obserwacjami?
itp. itd.
Oczywiście ponikąd czepiam się słówek, ale po prostu drażni mnie takie gadanie.
[ Dodano: |11 Cze 2010|, 2010 11:21 ]
Wolfchen pisze:O wiele lepiej zainwestować w częste 125 do DWW (po drodze przesiadka na tramwaje praktycznie w każdym kierunku).
Szczególnie na Ostrobramską i Trasę Ł