Czasy przejazdu
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Swego czasu z jednym z kierowców byłem jakoś ok. 3 miesiące temu na Płowieckiej +13. W korku się zgubiło.Adam G. pisze:Ale można byłoby zrobić czasem rozkłady feryjne. Podobnie jak Flash, na 401 w piątek turlałem się czterdziestką, a po odjeździe z Gocławia pojawiło się złowrogie "Płowiecka +9"...
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Chyba w stronę Szczęśliwic? Co nie byłoby takie dziwne, ten bardziej opóźniony po prostu przepisowo podszedł do Starynkiewicza. Ot, cała tajemnica.fik pisze:No ja na Białobrzeskiej niejednokrotnie 157 widywałem w postaci 314...
Wspaniale, tyle że:Walas pisze:Swego czasu z jednym z kierowców byłem jakoś ok. 3 miesiące temu na Płowieckiej +13. W korku się zgubiło.Adam G. pisze:Ale można byłoby zrobić czasem rozkłady feryjne. Podobnie jak Flash, na 401 w piątek turlałem się czterdziestką, a po odjeździe z Gocławia pojawiło się złowrogie "Płowiecka +9"...
a) musiał jechać całkiem żwawo, co przy takim rozkładzie nie ma sensu i nie o to chodzi by urządzać autobusem dziki wyścig;
b) niestety korka nie było, więc na Płowieckiej znalazłem się +5, przede mną 520 w identycznej sytuacji. I tak się turlaliśmy 30km/h do samego Marysina
noidea
SU18 z Mobilisu całkiem żwawo nie pojedziesz, bo masz odcięcie i tak Cię wszyscy na Siekierkowskim wyprzedzają. Żwawo to można 81xx pojechać.Adam G. pisze:Wspaniale, tyle że:Walas pisze:Swego czasu z jednym z kierowców byłem jakoś ok. 3 miesiące temu na Płowieckiej +13. W korku się zgubiło.
a) musiał jechać całkiem żwawo, co przy takim rozkładzie nie ma sensu i nie o to chodzi by urządzać autobusem dziki wyścig;
1069, 7722
817, WKD, R1, S1
817, WKD, R1, S1
- fik
- Naczelne Chamidło
No, a potem przez pół godziny nie ma autobusu, co zresztą przekłada się również na regularność w kierunku północnym. Ile jest postojów na Szczęśliwicach, 15 minut zdaje się? Przyjechać po odjeździe nietrudno.Szeregowy_Równoległy pisze:Chyba w stronę Szczęśliwic? Co nie byłoby takie dziwne, ten bardziej opóźniony po prostu przepisowo podszedł do Starynkiewicza. Ot, cała tajemnica.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
157 po południu nie jeździłem odkąd trasę zmieniło, więc nie wiem. Ale jeździłem rano: naprawdę trzeba się postarać, żeby na Szczęśliwicach być po odjeździe. Dlatego pisałem o szczycie A i międzyszczycie. Wracając do 151, bo od niego wyszliśmy: myślisz, że Pawcio z Siedmiogrodzkiej na Żelazną będzie jeździł w szczycie B, czy jednak wcześniej? A jeśli wcześniej, to jakie ma podstawy do założenia niepunktualności 157?
Trudno, naprawdę. Miałem czas coś sobie przekąsić, iść do sklepu, na ekspedycję. A jak były postoje po 20 (może i więcej) minut, to sobie ucinałem drzemkę. Ostatnie kółko jest ekspresowe, z jednominutowym postojem na Gwiazdach. Bez kitu - zrobię Wam relację z dwóch dni życia linia 157 - zmiany A. A zmianę B. opiszę wtedy, jak ją będę miał, czyli nie wiem kiedy...fik pisze:Ile jest postojów na Szczęśliwicach, 15 minut zdaje się? Przyjechać po odjeździe nietrudno.
Po czym się okazało że na Marysinie nikt nie siedzi... Bo tak też się zdarzało już, Płowiecka +16 na 9/520 za wiaduktem +9 bo korka dużego nie było, później turlanie się na Marysin a tam buda zamknięta...Adam G. pisze:b) niestety korka nie było, więc na Płowieckiej znalazłem się +5, przede mną 520 w identycznej sytuacji. I tak się turlaliśmy 30km/h do samego Marysina
Staram się nie jeździć dla budy, tylko dla pasażerówSG pisze:Po czym się okazało że na Marysinie nikt nie siedzi... Bo tak też się zdarzało już, Płowiecka +16 na 9/520 za wiaduktem +9 bo korka dużego nie było, później turlanie się na Marysin a tam buda zamknięta...Adam G. pisze:b) niestety korka nie było, więc na Płowieckiej znalazłem się +5, przede mną 520 w identycznej sytuacji. I tak się turlaliśmy 30km/h do samego Marysina
noidea