Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fakty TVN: "styczeń będzie cieplejszy, niż grudzień, ale równie śnieżny".
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Stacja Meteo Wydziału Fizyki Politechniki Warszawskiej: Wykres tygodniowy ciśnienia atmosferycznego [hPa]

Grafika jest aktualizowana na żywo, nie zdziwię się, jak za parę godzin nie będzie już widać, o co mię chodziło
Ktoś mi pomoże to rozczytać? Od 26 XI ciśnienie wynosiło 1009 hPa, a 17 minut temu spadło do 0 hPa?

Grafika jest aktualizowana na żywo, nie zdziwię się, jak za parę godzin nie będzie już widać, o co mię chodziło
Ktoś mi pomoże to rozczytać? Od 26 XI ciśnienie wynosiło 1009 hPa, a 17 minut temu spadło do 0 hPa?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Już nie widać. Na tej skali w ogóle nie ma zera (985-1009 hPa), wcześniej było?JKTpl pisze:Grafika jest aktualizowana na żywo, nie zdziwię się, jak za parę godzin nie będzie już widać, o co mię chodziło
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Do czego służy ta kładka?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.