A kogo chcesz tam wrzucić?Premo pisze:Może czas założyć plonkownicę z 15 użytkownikami?
Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I sobie chwalę, chociaż mechanizm obsługi tej funkcji przez forum jest nie do końca doskonałysolaris8315 pisze:Glon ma 22
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
A mi się dzis śniło, że miałem jechać pociągiem do Gdyni (ze Wschodniego, chyba pociąg był 23:59...) i jechałem z Grot. I jechałem 410, ale kierowca był pijany i nie zatrzynywał się na przystankach... i zamiast prosto Al. Solidarności skręcił w lewo na Wileńskim i w prawo w 11 Listopada... I walnął w 28 (co to tam robiło?!) na skrzyżowaniu z Inżynierską... Tam była taka pętla tramwajowa (raczej nie Czynszowa, tylko w miejscu obecnego studia Superstacji...) i tam była 6 i chyba 28... Ale miały zjazd do zajezdni Bródno, i polazłem do 169... I ten powalony rozkład znam na pamięć, nawet go napiszę...
I nie było wytłumaczenia do "s". Że niby Stalowa? Przecież na Żabie kończy...
Wsiadłem w 23:10, i chciało wywieźć mnie na Stalową. Ale jak? Na Wileńskim skręcił w lewo, później Solidarności do Szwedzkiej i wtedy wysiadłem. I zaraz potem było 512 i koszmarny tłok (kurs chyba 23:33), i dojechałem do Wileńskiego, a później szedłem piechotą do Wschodniego, bo... Autobusy stały w korku! No i jechałem pociągiem ale okazało się, że zmienia się na stacji w Poloneza (ee?!) i jedzie przez Gdański... a póxniej nie wiem jak już, ale wylądowałem w Moskwie... I pytałem się po polsku, o której ze stacji jedzie Pobrzeże (tej główniej z Moskwy, nawet nie wiem, czemu Pobrzeże). I później byłem już w Gdyni i jakimś cudem wysiadłem na Leszczynkach i poszedłem do... Biedronki.
Kod: Zaznacz cały
22| 33s
23| 07 10s 33 52sWsiadłem w 23:10, i chciało wywieźć mnie na Stalową. Ale jak? Na Wileńskim skręcił w lewo, później Solidarności do Szwedzkiej i wtedy wysiadłem. I zaraz potem było 512 i koszmarny tłok (kurs chyba 23:33), i dojechałem do Wileńskiego, a później szedłem piechotą do Wschodniego, bo... Autobusy stały w korku! No i jechałem pociągiem ale okazało się, że zmienia się na stacji w Poloneza (ee?!) i jedzie przez Gdański... a póxniej nie wiem jak już, ale wylądowałem w Moskwie... I pytałem się po polsku, o której ze stacji jedzie Pobrzeże (tej główniej z Moskwy, nawet nie wiem, czemu Pobrzeże). I później byłem już w Gdyni i jakimś cudem wysiadłem na Leszczynkach i poszedłem do... Biedronki.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
O kurcze, ty to masz szczęście do dokładności snów ,,mieszanek''.Dantte pisze:A mi się dzis śniło, że miałem jechać pociągiem do Gdyni (ze Wschodniego, chyba pociąg był 23:59...) i jechałem z Grot. I jechałem 410, ale kierowca był pijany i nie zatrzynywał się na przystankach... i zamiast prosto Al. Solidarności skręcił w lewo na Wileńskim i w prawo w 11 Listopada... I walnął w 28 (co to tam robiło?!) na skrzyżowaniu z Inżynierską... Tam była taka pętla tramwajowa (raczej nie Czynszowa, tylko w miejscu obecnego studia Superstacji...) i tam była 6 i chyba 28... Ale miały zjazd do zajezdni Bródno, i polazłem do 169... I ten powalony rozkład znam na pamięć, nawet go napiszę...I nie było wytłumaczenia do "s". Że niby Stalowa? Przecież na Żabie kończy...Kod: Zaznacz cały
22| 33s 23| 07 10s 33 52s
Wsiadłem w 23:10, i chciało wywieźć mnie na Stalową. Ale jak? Na Wileńskim skręcił w lewo, później Solidarności do Szwedzkiej i wtedy wysiadłem. I zaraz potem było 512 i koszmarny tłok (kurs chyba 23:33), i dojechałem do Wileńskiego, a później szedłem piechotą do Wschodniego, bo... Autobusy stały w korku! No i jechałem pociągiem ale okazało się, że zmienia się na stacji w Poloneza (ee?!) i jedzie przez Gdański... a póxniej nie wiem jak już, ale wylądowałem w Moskwie... I pytałem się po polsku, o której ze stacji jedzie Pobrzeże (tej główniej z Moskwy, nawet nie wiem, czemu Pobrzeże). I później byłem już w Gdyni i jakimś cudem wysiadłem na Leszczynkach i poszedłem do... Biedronki.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
-
kozioł
A dziś mi się śniło, że na centralnym stał specjalny pociąg "dla organizacji, w której ja się znajdowałem".Skład był trzywagonowy, na końcu taka prawdziwa, ortodoksyjna bagażówka ( nie mylić ze starą rowerówką
)
Wsiadłem do bagażówki i odrazu skierowałem się na koniec wagonu, gdzie była ... KANAPA
Położyłem się oczywiście, a potem dziewczyny zaczęły mnie zaczepiać, że one też chcą tam spać. Więcej nie pamiętam
Wsiadłem do bagażówki i odrazu skierowałem się na koniec wagonu, gdzie była ... KANAPA
Położyłem się oczywiście, a potem dziewczyny zaczęły mnie zaczepiać, że one też chcą tam spać. Więcej nie pamiętam