Co nas wkurza w zachowaniu współpasażerów?
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
bartoni722
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Pawel_ pisze:Na światełkach koluniu, na światełkach...
Napisałem zapytanie w języku angielskim, lecz zostało ono usunięte. Więc piszę je ponownie po polsku "Co to Ku..a jest" Ponieważ nie łapię o co chodzibartoni722 pisze:To ok, koluniu.
2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
http://www.youtube.com/user/METALLpl22?feature=mhsn
"Co to za ptak, co śpiewa tak
Bilety do kontroooooliii...
To kanar jest, jebał go pies,
Nikt się go tu nie booooiii...."
-
bartoni722
- METALL2357
- (METALL22)
- Kontakt:
Ja też żartobliwej odpowiedzi wcześniej użyłem, i co
Widać, że admini mają jakieś nie halo do mnie. Bo jak ktoś spamuje i nie ma przez to usówanego posta, to czemu ja mam mieć
Równość wobec wszystkich, czy równość dla nie których
Ps.
Swego czasu pisałem do TLG czemu mam zablokowany dział obserwacje brygadowe, skończyło się na tym, że porozmawia z władnymi i mi przywrucą możliwość gdyż w/g mnie niezasłużyłem na blokadę w tym dziale. Minęły 3 miesiące i DUPA. Skoro tak to twierdzę, że forum zeszło na skrajne PSY, gdyż są równi i równiejsi, a ja dupy nie zamieżam nikomu lizać.
Ot to 
Widać, że admini mają jakieś nie halo do mnie. Bo jak ktoś spamuje i nie ma przez to usówanego posta, to czemu ja mam mieć
Ps.
Swego czasu pisałem do TLG czemu mam zablokowany dział obserwacje brygadowe, skończyło się na tym, że porozmawia z władnymi i mi przywrucą możliwość gdyż w/g mnie niezasłużyłem na blokadę w tym dziale. Minęły 3 miesiące i DUPA. Skoro tak to twierdzę, że forum zeszło na skrajne PSY, gdyż są równi i równiejsi, a ja dupy nie zamieżam nikomu lizać.
Ot to 2357 Ty sztruclu, czemuż mnie tak szybko opuścił ?!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
O, temat zszedł na współpasażerów autobusu WAWKOM 
To ja go nakieruję na właściwe tory. Babcia w swingu usiadła na rozkładanym siedzeniu przodem do kierunku jazdy blokując drugie rozkładane siedzenie swoimi nogami. Facet uporczywie wciskał przycisk dla inwalidów zamiast właściwego, też w swingu.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
Tranzystor
E, to normalka. Ale w niemodernizowanej parówce to też nieźle jest. Motorniczy nie otworzył pierwszych drzwi, a kilku starszych pasażerów wstało i podeszło do nich. A powinni wysiąść środkowymi, zwłaszcza, że tuż obok nich siedzieli. Szukali tak długo ciepłego guzika, że w końcu zostali zmuszeni wysiąść na następnym przystanku. Wkurzają mnie też dzieci, szczególnie kilkoro, które rzucają się na ciepły guzik, wykrzykując przy tym zapowiedzi przystanków.Czotyk pisze:Facet uporczywie wciskał przycisk dla inwalidów zamiast właściwego, też w swingu.
To samo w neoplanach. Ja bym do takiego delikfenta wrzasnął: "A to przystanek na żądanie, że guzik wciskasz!?"Pagan pisze:Mnie tam wkurza, że ludzie nie potrafią poprawnie korzystać z ciepłego guzika w nowych MAN-ach, pełen szacun dla kierowców, że wytrzymują ten brzęczyk, bo mnie jako pasażera on osobiście denerwuje...
Raczej obsługa tych guzików w poszczególnych pojazdach nie jest zbyt trudna, mi przystosowanie się do nowości zajęło jedną przejażdżkę. Problem polega na braku myślenia, a w przypadku nowych pojazdów to i dalece posuniętego daltonizmu*.
Przykład braku myślenia? Wciskanie guzika "STOP" przy pierwszych drzwiach w starszych pojazdach w nadziei, że otworzą się drzwi. Przecież z daleka widać, że te guziki się różnią!
*Daltonizm - wada wzroku polegająca na nierozpoznawniu barw czerwonej i zielonej Potocznie nazwą tą określa się również każde z pozostałych.
Żeby nie pisać nie na temat, napiszę od czego zrobiło mi się wczoraj nie dobrze:
Mianowicie pewna starsza pani wyperfumowała się na tyle intensywnie, że moja głowa upiła się tymi woniami, a żołądek chciał oddać całą zawartość. Na dodatek usiadła obok mnie i gdy wstawałem spojrzała się na mnie jak na śmiecia, który jej przeszkadza.
Przykład braku myślenia? Wciskanie guzika "STOP" przy pierwszych drzwiach w starszych pojazdach w nadziei, że otworzą się drzwi. Przecież z daleka widać, że te guziki się różnią!
*Daltonizm - wada wzroku polegająca na nierozpoznawniu barw czerwonej i zielonej Potocznie nazwą tą określa się również każde z pozostałych.
Żeby nie pisać nie na temat, napiszę od czego zrobiło mi się wczoraj nie dobrze:
Mianowicie pewna starsza pani wyperfumowała się na tyle intensywnie, że moja głowa upiła się tymi woniami, a żołądek chciał oddać całą zawartość. Na dodatek usiadła obok mnie i gdy wstawałem spojrzała się na mnie jak na śmiecia, który jej przeszkadza.