Trasa i Most PĂłĹnocny
Moderator: Wiliam
-
Domino2001
Raczej na Bielanach, ale nie ma na co liczyć. Próbowałem, nie ma nikogo kompetentnego, kto potrafiłby udzielić odpowiedzi, precyzyjnej. Z tych planów też nie potrafię odczytać jak będzie wyglądało skrzyżowanie Marymonckiej z Prozy ( czy w ogóle będzie)
"Żyj!- krzyknęła nadzieja...bez Ciebie nie potrafię - odparło cicho życie..."
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Spróbuj w ZMID.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- tarantula01
- Kontakt:
Obecna Nocznickiego to południowa jezdnia TMP.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Na zdjęciu jest ul. Światowida. Ciekawe, czy tramwaj też tak będą budować?
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
W myśl Siskomu, TMP ma odchodzić po skosie od skrzyżowania ul. Nocznickiego x ul. Kasprowicza do ul. Pstrowskiego na wysokości wyjazdu z zajezdni Żoliborz. Dalej wzdłuż ul. Pstrowskiego, w ten sposób, że linia tramwajowa będzie w środku. Tu trasa będzie już pewnie na nasypie przed wiaduktem nad Marymoncką i Wisłostradą.
Począwszy od mniej więcej wyjazdu z zajezdni pas lasu już jest wycięty pod inwestycję.
Począwszy od mniej więcej wyjazdu z zajezdni pas lasu już jest wycięty pod inwestycję.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
@KwZ: Nie wiem, do którego konkretnie projektu się odnosisz, ale jestem więcej niż pewien, że w wersji która poszła do realizacji trasa tramwajowa jest od pętli Młociny cały czas po północnej stronie TMP i nigdy jej nie przekracza (jadąc na Winnicę oczywiście). Na pewnym odcinku jest bezkolizyjna (w wykopie/tunelu), w rejonie węzłów z Marymoncką i Wisłostradą - może oto Ci chodzi? Natomiast przy R-4 jest wciąż po północnej stronie TMP.
Odnosząc się do Twojej sygnaturki: Naprawdę nie wiem, czemu miałoby służyć dwumostowe 13 z Kawęczyńskiej do Winnicy - zresztą wozokm na pewno na takie cyrki nie wystarczy, chyba, że chcesz pociąć dowozówkę do metra...
Odnosząc się do Twojej sygnaturki: Naprawdę nie wiem, czemu miałoby służyć dwumostowe 13 z Kawęczyńskiej do Winnicy - zresztą wozokm na pewno na takie cyrki nie wystarczy, chyba, że chcesz pociąć dowozówkę do metra...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A to przepraszam. Widzę "w środku", czytam: "w pasie dzielącym" 
- tarantula01
- Kontakt:
Napisałem 6 postów wyżej. To co jest to południowa jezdnia. Północna będzie (w myśl obecnych planów) po połnocnej stronie torów.
Tak dla warszawskiej obwodnicy www.siskom.waw.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl
Wojciech Tumasz
radny dz. Białołeka
www.radny.com.pl