Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
Nic z tego! Cegielski nie dostał oryginału świadectwa homologacji. TW powiedziały, że bez oryginału tramwajów nie przyjmą. 123 N będą więc w poniedziałek ? może...Więcej w sobotnim DziennikuFlash8222 pisze:No dzisiaj pierwszy skład oklejony w numery boczne i logo TW śmigał sobie po RatajachCo ciekawe w sobotę wieczorem ma być już w Warszawie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Bardzo się zmartwisz, jak popsuję Ci newsy?
Zwłaszcza, że wersji online -jako jedyna gazeta z działem warszawskim - nie macie
Nie chodzi o przyjęcie, tylko o odbiór. Przyjąć na zakłada, żeby postał, to pewnie by i można
.
[ Dodano: 2006-12-15, 16:42 ]
[ Dodano: 2006-12-15, 16:42 ]
No nie bardzo. Tyle nawet nie jest wybudowanePiotrek pisze:Why? Mają przyjechać 2 składy.czaroT-11 pisze:One narazie będą jako solówki jeździły tak??
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie, nie zmartwię się, co do strony online to ja jestem optymistą i człowiekiem głęboko wierzącym, że wszystko kiedyś się uda. Nie jesteśmy online,nie jesteśmy nawet telewizją, ale robimy, co możemy...inż. Glonojad pisze:Bardzo się zmartwisz, jak popsuję Ci newsy?Zwłaszcza, że wersji online -jako jedyna gazeta z działem warszawskim - nie macie
Nie chodzi o przyjęcie, tylko o odbiór. Przyjąć na zakłada, żeby postał, to pewnie by i można
.
Korekta cytowania. (B.)
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Możesz zacząć od podsyłania swoich tekstów na Wawkom, jeśli Ci wolno rzecz jasna...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Obiło mi się o uszy, że w TW już myśli się, nie kiedy przyjadą tramwaje, a jakie będą kary za opóźnienia. Podobno rozważa się wysłanie wagonów zabytkowych na remont. Więc niech tam się spóźniaja 
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
O karach to już od jakiegoś czasu się myśli. Niektórzy pracownicy szeregowi zastanawiają się, ile do zerwania kontraktu z winy wykonawcy zostało...