Posty i tematy
Moderator: Emyl
Dzień dobry. Temat "Prawko i lewko" jest zamknięty od 26 sierpnia. Czy trzymiesięczny okres karencji nie wystarczy? Mam 2 pytania, które chciałem tam zadać
[ Dodano: |30 Lis 2012|, 2012 18:45 ]
[ Dodano: |30 Lis 2012|, 2012 18:45 ]
Zawsze jest tak jak poprzenoszą i pousuwają posty z wątku. Może jest jakaś aktualizacja, która to naprawia?paszym pisze:Ja mam dla odmiany problem z tematem "Informacja w SWINGACH". Za każdym razem odsyła mnie do tego postu viewtopic.php?p=802627#802627 jako pierwszego nieprzeczytanego.
Po przeczytaniu wszystkich postów temat nadal wyświetla się na liście nieprzeczytanych, tyle że bez odnośnika pt. "zobacz najnowszy post" (ta czarna strzałeczka z prostokącikiem po lewej stronie w kolumnie tematów). Nie mam pomysłu czym to jest spowodowane.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
po trzeciej próbie przeszło jak widać.Próbowałem stworzyć nowy wątek na KiZ/IT. Wywaliło mi:
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query
SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('-', [cała lista słów] ) AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 317267
Line : 323
File : functions_search.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Tak, ja miałem raz to samo na wypisówkach co Glonojad i jak mi to wyskoczyło to myślałem, że mam znowu jakieś zablokowanie pisania postów czy coś, więc więcej razy nie próbowałem, a po szkole wracam i post sobie widnieje.JacekM pisze:Gdzieś to się chyba dodało, bo mam teraz 2 nieprzeczytane tematy i 2 nieprzeczytane posty, których nie widać na liście tematów...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Przy próbie przeczytania "Sygnalizacji świetlnej", przed chwilą.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Ktoś potrafi to wytłumaczyć - 7 nieprzeczytanych postów w jednopostowym (0 odpowiedzi) temacie?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM