Humor
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja mam wrażenie, ze wątki "humor" i "polityka" będzie można niedługo połączyć...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Jakie miasto?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Bastian
- Sułtan Maroka
Co tam jest niby naklejone? Tylne światła i wyświetlacz, czy może przednie reflektory i kierowca?ikarus pisze:czy może jest to tylko naklejka na pojeżdzie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Owszem, ale wrzuć do Google-a całą frazę "even Apeldoorn bellen" - coś z tym miastem może mieć wspólnego firma (?) twórców materiału, ale czy autobus? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
http://bedrijfsauto.voertuig-zoeker.nl/BT-NR-10/ - tutaj jest chyba wszystko co się da na temat autobusu, z wyjątkiem właściciela... Przynajmniej tak mi się wydaje
[ Dodano: Sob 13 Lis, 2010 20:32 ]
Ale miasto to rzeczywiście Apeldoorn, a przewoźnik Connexxion Holding N.V.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
[ Dodano: Sob 13 Lis, 2010 20:32 ]
Ale miasto to rzeczywiście Apeldoorn, a przewoźnik Connexxion Holding N.V.
Skojarzeniowo http://www.youtube.com/watch?v=f5jRiarHBdo
Ale byśmy mieli k...a Meksyk... - Drugie Śniadanie Mistrzów
[ Dodano: |14 Lis 2010|, 2010 22:07 ]
- TVN 24
[ Dodano: |14 Lis 2010|, 2010 22:07 ]
Już chyba radnym raczej nie zostanie...JKTpl pisze:Ja pie[url=images/smiles/eusa_hand.gif]Obrazekolę, nie wiem[/url]

O! A co to? Z jakiej to okazji? Tego chyba wcześniej nie było