Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Dorośli reagowali podobniePawel_ pisze:Filmik jak filmik, ale to dziecko... Ta jego reakcja. Niedowierzanie w to, co się stało...![]()
Ale bez obaw, niedługo nasze pierdoły wracają na boiska, na pewno patrzyli i się pilnie uczyli od najlepszych i uraczą nas przynajmniej takimi przebłyskami techniki użytkowej
- fik
- Naczelne Chamidło
E tam, i lepszym piłkarzom w lepszych ligach gorsze pudła się zdarzały.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ja dalej nie jestem pewien, czy fajniejszy był Ślusarski, czy jednak słynny Piotrek Włodarczyk.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Ooo to z Thomassonem dobre
Ale Frankowi na GKSie Katowice w 2004 też się zdażyła identyczna wpadka
[ Dodano: |3 Lut 2013|, 2013 01:11 ]
kurde kto by pomyślał że będę cieszył się jak dziecko z gola C. Ronaldo
[ Dodano: |3 Lut 2013|, 2013 01:11 ]
kurde kto by pomyślał że będę cieszył się jak dziecko z gola C. Ronaldo
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Nie wiem, czy było już tutaj o tym, ale wedle włoskich mediów Lewandowski ma przejść do Bayernu.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/li ... omosc.html
Pozdrawiam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Tylko po co?rudy pisze:Nie wiem, czy było już tutaj o tym, ale wedle włoskich mediów Lewandowski ma przejść do Bayernu.
W sumie to nie dziwi mnie to. Natomiast dziwi mnie to że tak późno to odkryli"Kaszankaaa..."![]()
Jak spojrzeć na La Liga i tamtejsze "sędziowanie" to już któryś sezon ciężko mi było wierzyć że sędziowie "nie drukują" (i już pomijam tu szlagiery, mówię bardziej o drugoplanowych drużynach).
"Spóźniony pociąg przyspieszony relacji xyz, przyjedzie z opóźnieniem ok. 25 minut. Opóźnienie może ulec powiększe... zmianie"
- R-9 Chełmska
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Chyba nie. Znaczy: on w Bayernie moim zdaniem nie pogra, ale on może nie mieć tej świadomości. On może chcieć tam iść z nastawieniem gry, co będzie dość trudne do osiągnięcia. Bayern w przyszłym sezonie prowadzić będzie Guardiola. Jeden napastnik to maksimum, jakie Guardiola wystawi. Mandżukić, Gomez, Müller - jest w kim wybierać. Szczególnie Müller wydaje się z punktu widzenia Guardioli i stylu, który Guardiola stosował w Barcelonie, napastnikiem idealnym. A uniwersalność Lewandowskiego jest okołozerowa, jeśli nie gra w ataku, to nie gra.R-9 Chełmska pisze:Żeby nałapać kasy za siedzenie na ławce i wrócić z podkulonym ogonem do polskiej ligi jako Wielka Gwiazda? Bayern na pewno dużo lepiej płaci, niż Borussia.Tylko po co?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rozwinięcie. Całe piętro niżej. Sporo dodatkowych tekstów (artykułów) wrzucono również do komentarzy, warto przejrzeć. Ogólny obraz nie zachęca do sportu... Ciekawe, czy skoki narciarskie też są ustawiane?Aligator pisze:W sumie to nie dziwi mnie to. Natomiast dziwi mnie to że tak późno to odkryli"Kaszankaaa..."![]()
Jak spojrzeć na La Liga i tamtejsze "sędziowanie" to już któryś sezon ciężko mi było wierzyć że sędziowie "nie drukują" (i już pomijam tu szlagiery, mówię bardziej o drugoplanowych drużynach).
http://rafalstec.blox.pl/2012/01/Syndyk ... rodni.html
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Wydaje mi się, że linkowałem to wtedy.Bastian pisze:http://rafalstec.blox.pl/2012/01/Syndyk ... rodni.html
Na pewno jeden z najlepszych tekstów pana Steca.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
Była arabska tiki-taka, czas na arabskiego bramkarza. Tak się broni w Egipcie