Trasa Łazienkowska i nie tylko
Moderator: Wiliam
-
geograf_OSU
Wedlug pojawiajacych sie tutaj pomyslow sytuacja moze ewoluowac do:
182: kasacja
184: OsG-Lazurowa-Czluchowska-PS-Polczynska-Prymasa-DWZ-Trasa L-Czerniakowska-Bonifacego-Stegny
187: Ursus-N-...-Trasa L-po trasie 182-Os. Ostrobramska
wtedy mozna wyciac 408 robiac porzadek na Rembertowie
i jakas linia midibusowa aby zaspokoic ZP Maklakiewicza oraz Modzelewskiego do tramwajow (za 505) i dojazd z Ursynowa Polnocnego do Walbrzyskiej (za 107) na trasie:
BOSKERSKA-Postepu-Konstruktorska-Racjonalizacji-Woronicza-Pulawska-Domaniewska- Modzelewskiego-Pulawska-Dolina-KEN-Bartoka-Surowieckiego-Romera-Herbsta-Jastrzebskiego-URSYNOW PLN (moze co 15/20/30 na liberach?)
a 107 do Wilanowskiej.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-10-12, 18:24 ]
Korekta formatowania.
182: kasacja
184: OsG-Lazurowa-Czluchowska-PS-Polczynska-Prymasa-DWZ-Trasa L-Czerniakowska-Bonifacego-Stegny
187: Ursus-N-...-Trasa L-po trasie 182-Os. Ostrobramska
wtedy mozna wyciac 408 robiac porzadek na Rembertowie
i jakas linia midibusowa aby zaspokoic ZP Maklakiewicza oraz Modzelewskiego do tramwajow (za 505) i dojazd z Ursynowa Polnocnego do Walbrzyskiej (za 107) na trasie:
BOSKERSKA-Postepu-Konstruktorska-Racjonalizacji-Woronicza-Pulawska-Domaniewska- Modzelewskiego-Pulawska-Dolina-KEN-Bartoka-Surowieckiego-Romera-Herbsta-Jastrzebskiego-URSYNOW PLN (moze co 15/20/30 na liberach?)
a 107 do Wilanowskiej.
[ Komentarz dodany przez: Bastian: 2008-10-12, 18:24 ]
Korekta formatowania.
-
Rafaello_24
- Bastian
- Sułtan Maroka
Niektórzy twierdzą inaczejRafaello_24 pisze:no fakt komunikacje mamy tu sprawną
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
ZrzędziszTGM pisze:Co ile to 184? 20-30? I co to zmienia? Chyba się komuś bardzo nudzi.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Na Stegnach narzeka. Nie licząc przypadkowych osób z siatami na KlarysewskiejR-11 Kleszczowa pisze:ZrzędziszTGM pisze:Co ile to 184? 20-30? I co to zmienia? Chyba się komuś bardzo nudzi.
Takie 184 musiałby być odpowiedni mocne bo zastąpiłoby i 187 na Czerniakowie (nie narzeka na brak chętnych) i 408 na Jelonkach.
Jeśli jakaś linia jest zbędna na DM to właśnie 187. Nie 130
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
-
Rafaello_24
- Bastian
- Sułtan Maroka
Prędko bym się tego nie spodziewał.Rafaello_24 pisze:130 zostanie. bo pewnie będzie wraz z E-2 pociągnięte na nowe osiedla jak tylko zbuduje sie przedłużenie Sobieskiego
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Rafaello_24
Nie nie...ja też jestem tego świadom..zwłaszcza jak sie widzi od ilu lat sie zabierają np za budowe drugiej nitki AL. WILANOWSKIEJBastian pisze:Prędko bym się tego nie spodziewał.Rafaello_24 pisze:130 zostanie. bo pewnie będzie wraz z E-2 pociągnięte na nowe osiedla jak tylko zbuduje sie przedłużenie Sobieskiego
-
Rafaello_24
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Kolega Dęboszczak specjalizuje się w niektórych sprawach i jest w nich jak słyszałem dobry, a w niektórych ma własne zdanie jak każdyFikander pisze:A jeszcze niedawno byłem przekonywany przez Dęboszczaka,Bastian pisze:A 187 jest popularne, mimo że czarne.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.