120Na SWING
- Bastian
- Sułtan Maroka
To to ja wiem, ale wynikałoby, że na 021 jednak nie było.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Ostatnio na 046 polatuje...wczoraj na pewno.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
A dziś mokotowski 3120 woził do R-4.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Dzisiaj wieczorem dostawa 120NaG do Gdańska. Do końca roku mają dostać 5 sztuk.
Co do warszawy to ciekawe czy te 33 wagony dostarczą. Brakuje jeszcze 27 a czasu mało zostało do końca roku.
Co do warszawy to ciekawe czy te 33 wagony dostarczą. Brakuje jeszcze 27 a czasu mało zostało do końca roku.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pomijam fakt, że 33 - 9 za cholerę nie chce wyjść 27.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak się ktoś kilkukrotnie skompromitował ssaniem z palca, to niestety mam uraz i pilnuję.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Zażalenia proszę zgłaszać do gazety cwaniaczki. To co napisano wygląda dokładnie tak jak to opisałem wyżej. Czy to błąd gazety czy nie to już nie mój problem a ewentualnie organów ścigania. Jeśli płatności za pierwsze Pesy faktycznie były opóźnione to najlepiej świadczyłoby dlaczego taki proceder nie jest dozwolony. Prywatna firma może podejmować takie ryzyko. Państwowym instytucjom nie wolno. To wszystko w tym temacie.Glonojad pisze:Stos bredni. Dość powiedzieć, że przetarg był sprawdzony przez UZP i zaakceptowany. EOT, a dla polsmola PLONK.
Pozdrawiam
Ciekawe stwierdzenie, biorąc pod uwagę, że ryzyko jest immanentną cechą prowadzenia działalności gospodarczej.polsmol pisze:Prywatna firma może podejmować takie ryzyko. Państwowym instytucjom nie wolno. To wszystko w tym temacie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Prokuratura Okręgowa w Warszawie czeka na Twoje zeznania. Chętnie przekażę im twoje IP, żeby mogli ciebie szybko ustalić, doprowadzić i przesłuchać na tą okoliczność, a następnie wykryć największą w TW aferę XXI wieku.polsmol pisze:Zażalenia proszę zgłaszać do gazety cwaniaczki. To co napisano wygląda dokładnie tak jak to opisałem wyżej. Czy to błąd gazety czy nie to już nie mój problem a ewentualnie organów ścigania. Jeśli płatności za pierwsze Pesy faktycznie były opóźnione to najlepiej świadczyłoby dlaczego taki proceder nie jest dozwolony.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Prokuratura już raz umorzyła śledztwo. Ale cwaniaczek polsmol jest mądrzejszy od prokuratury, UZP, kancelarii prawnej, EBI i EBOiRu razem wziętych.
Nawiasem mówiąc, TW nie jest instytucją państwową, TW jest spółką z o.o. o 100% akcji w posiadaniu gminy. Taki fachura, a o nacjonalizacji od komunalizacji nie odróżnia.
Nawiasem mówiąc, TW nie jest instytucją państwową, TW jest spółką z o.o. o 100% akcji w posiadaniu gminy. Taki fachura, a o nacjonalizacji od komunalizacji nie odróżnia.
Ale może ma nowe, rewelacyjne informacje?Glonojad pisze:Prokuratura już raz umorzyła śledztwo.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
-
Dzulikiewicz