Zainteresowanie pasażerów takim podjazdem jest zerowe. Dla mnie to powinien być zjazd jako PT.Łukasz pisze:Naprawdę coś by się stało gdyby przejechały kilkaset metrów z mlocin do zajezdni z dechami?
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Tarchomin i Nowodwory (III)
Moderator: Wiliam
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ale do PT przecież też musisz zdjąć dechy.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wystarczy zrzucić kwadrat z przodu. Jak przy zjeździe awaryjnym.Bastian pisze:No ale do PT przecież też musisz zdjąć dechy.
Na autobusach jakoś nie ma problemu ze zdejmowaniem dech na zjazdy...
1) Autobusy mogą się ominąć,MJ pisze:Na autobusach jakoś nie ma problemu ze zdejmowaniem dech na zjazdy...
2) W autobusie masz maksymalnie 2 tablice, w tramwaju przynajmniej 5.
Autobusy nie robią tego na przystanku obsługującym 45 kursów przelotowych na godzinę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Te tramwaje powinny spokojnie się roztablicować na przystanku 10 i zjechać bez pasażerów.
Przystanek nr 10 tez jest wykorzystywane przez liniowe 2 i ruszające 11 i 33.
He? Które i kiedy? Cały czas była mowa, że wszytko jedzie zewnętrznym torem i blokuje dwójce wjazd na 28.
10 jest na zewnętrznym torze za wjazdem na pętlę. I dlatego jest nieużywany. Na wewnętrznym jest 09.
Oj, bo chciałem powiedzieć 09. Tam jest tylko szóstka i może tam spokojnie "przedzjazdowa dwójka" ludzi wysadzić.
Peron jest tak wąski że pełny tramwaj nie ma szans się opróżnić. Nie bez powodu dwójki zjeżdżające na postój się z tego peronu wyniosły dość dawno temu.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Hmm... Czy było już tu pisane, że ten węzeł jest fatalnie zaprojektowany? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Stary Pingwin
Grzeszysz, organizator nie mógł źle zaprojektować węzła. Organizator ze swej natury jest ideałem i nie popełnia błędów. Już się boję, jak będzie wyglądał Dworzec Południowy po przebudowie.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.