Solaris Urbino 18
A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18Jamnik pisze:Nie działa, bo kierowcy nie dostają SMS-ów.IndeX148 pisze:Klima może nie działa bo jest cała zasyfiona??
Ma racje, ale potem go sprawdzą, że nie włączył klimy i co będzie?Santos pisze:A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18Nawet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył
bo po co
żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie
i było by git
to juz chyba emerytowany kierowca to leje na toJamnik pisze:Ma racje, ale potem go sprawdzą, że nie włączył klimy i co będzie?Santos pisze:A ja napisze pochwałe dla kierowcy z R7,który wczoraj na zajezdni wypowiedział sie o klimie w SU18Nawet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączył
bo po co
żeby bydło jechało wygodnie,a następnego dnia opieprzyło kierowce ze klima nie jest ustawiona na maxa.Najlepiej w te upały to by jeszcze nadmuchy cieplne włączył zeby bydło jechało jak w saunie
i było by git
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Taaaa...Szczególnie w ZTM.Colony pisze:w ZTM.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja akurat zrozumiałem, o co chodzi Koledze Colony'emu.
Zresztą, z punktu widzenia pasażera ma rację - płaci za bilet ZTMowi, więc ma prawo wymagać, żeby na liniach organizowanych przez ZTM nie jeździli nieuprzejmi kierowcy czy motorniczy. Bez względu na to, czy zatrudnia ich MZA, Connex czy inne TW.
Zresztą, z punktu widzenia pasażera ma rację - płaci za bilet ZTMowi, więc ma prawo wymagać, żeby na liniach organizowanych przez ZTM nie jeździli nieuprzejmi kierowcy czy motorniczy. Bez względu na to, czy zatrudnia ich MZA, Connex czy inne TW.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
trzeba spojrzec prawdzie w oczyJamnik pisze:Uważasz, że pasażerowie sami powinni decydować, czy klima ma być włączona czy nie?inż. Glonojad pisze:Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
[ Dodano: 2006-09-02, 11:49 ]
no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest chamColony pisze:No cóż kierowca, który ma pasażerów na bydło, to zwykły cham i nie sądzę żeby zasługiwał na pracę w ZTM.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak pasażerowi duszno, to kierowca powinien albo otworzyć okna, a jeśli to nie pomoże, włączyć klimę.Jamnik pisze:Uważasz, że pasażerowie sami powinni decydować, czy klima ma być włączona czy nie?inż. Glonojad pisze:Ale bajdurzenie... pasażer chce klimę, to ma tę klimę dostać i nic tu dogadania kierownictwu MZA, a co dopiero kierowcy, którego obowiazkiem jest wykonywanie poleceń służbowych.
Zresztą, zacznijmy od tego, co napisał Santos:
- czyli mówimy o sytuacji, że dostaje kierowca poleceni służbowe, którego nie realizuje.awet jak dostałby sms,aby włączyc klime to i tak by nie włączyłbo po co
Mam szczerą nadzieję, że ludzie z taką postawą nie będą mieli nigdy nic wspólnego z pracą w transporcie zbiorowym.
[ Dodano: 2006-09-02, 12:43 ]
Bzdura.Santos pisze: trzeba spojrzec prawdzie w oczywiększa część pasażerów to bydło nie z tej ziemii
![]()
A ktoś powiedział, że nie jest? Mówimy o chamskim zachowaniu, które proponujesz kierowcom jako optymalne.
no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest cham
- Colony
- Kontakt:
c
Gdy ktoś odzywa się do kierowcy ordynarnie ten powinien go zwyczajnie olac. Gdy ktoś demoluje autobus to kierowca powinien nawiązac rychły kontakt z policją... i nie ma w tym k*rwa żadnej konfidencji Jacku.
Chamstwem się na chamstwo nie odpowiada. Nie ma nic gorszego od zniżania się do poziomu bydła, które jest w istocie jedynie marginesem.Santos pisze:no tak,a pasażer odnoszący sie do kierowcy ordynarnie,demolujący autobus itp to juz nie jest cham
Gdy ktoś odzywa się do kierowcy ordynarnie ten powinien go zwyczajnie olac. Gdy ktoś demoluje autobus to kierowca powinien nawiązac rychły kontakt z policją... i nie ma w tym k*rwa żadnej konfidencji Jacku.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)