Nie tylko.Szeregowy_Równoległy pisze:Czy tylko ja nie rozumiem decyzji i koncepcji Tito?
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Kto jest najlepszy na boisku i czemu Martinez i Schweinsteiger? 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Valdes bez szans 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak to za dawnych lat na Legii szło? "Wyginam śmiało ciało. Trzy - zero? Mało!" 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jak w końcu wejdzie Messi...sprinter pisze:Ale jaja! 3:0 Ciekawe, czy Barca zdąży im wbić te 8 bramek
-
michał1984
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
8, nieuku
10 to nawet Messi by nie strzelił 
A tak serio: styl, w jakim Barca odpada, to żenada. Real wczoraj pokazał, jak się walczy, co to jest determinacja. A Barca dzisiaj najzwyczajniej dalej pozwala wycierać sobą buty. 0-7 w dwumeczu? Przecież to blamaż.
A tak serio: styl, w jakim Barca odpada, to żenada. Real wczoraj pokazał, jak się walczy, co to jest determinacja. A Barca dzisiaj najzwyczajniej dalej pozwala wycierać sobą buty. 0-7 w dwumeczu? Przecież to blamaż.
Chciałem coś mądrego dodać od siebie, ale pewien Bartek powiedział wszystko.
Żenada.
[ Dodano: Śro 01 Maj, 2013 22:36 ]
O, wpadło mi coś do głowy.
Moim zdaniem Barcelona spadła do poziomu zwykłego europejskiego średniaka. Z PSG ledwo dali sobie radę...
[ Dodano: Śro 01 Maj, 2013 22:36 ]
O, wpadło mi coś do głowy.
Moim zdaniem Barcelona spadła do poziomu zwykłego europejskiego średniaka. Z PSG ledwo dali sobie radę...
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie, aż tak to nie. Po pierwsze: PSG to nie jest średniak, nie w tym sezonie. Po drugie: Barcelona po prostu się zestarzała, a ławka króciutka. No i w końcu Barcelona w przyszłym sezonie będzie mieć bramkarza. Valdes odchodzi, a on zawalił przynajmniej dwa gole w tym dwumeczu, oba na 1-0 dla Monachijczyków. Chociaż jak sobie przypomnę, jak Barca szukała bramkarza parę lat temu (Baia się nagle zestarzał, więc grali Hesp, ponownie Baia, Enke, Dutruel, ktośtam inny i wszystkich łączyło to, że przed przyjściem do Barcy grali świetnie), to nie jestem pewien jak z tymi bramkarzami.
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
Barcelona dalej gra bez trenera, Vilanova powinien wylecieć.
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u