Hej nie ma to jak pisanie o 1 w nocy... Sorry.Bastian pisze: Colony, cały ten projekt zakłada, że tramwaj już jest!!!![]()
Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bastian pisze:Jeśli miałoby obsłużyć całą Wrocławską (połączenia z Ratuszem/Górczewską i z Conrada/Kochanowskiego (122!)), to tak. Zresztą od Piastów Śląskich do Chomików nie jest tak znów daleko, w porównaniu z odległością do NB.
Jednak optowałbym za NB - mimo wszystko bliżej, PŚ swego czasu lubiła się przytkać, skręt w Conrada też nie jest fajny.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Albo Siekierki - Ochota, albo Siekierki - Pole Mokotowskie przy 130 przez Wawelską. Ale to wszystko już było gdzie indziej, tu proponuję nie kontynuować.Co z 167 w tym projekcie? Na odcinku na Ochotę zastąpiony przez 184, a dalej?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Być może, ale spadłyby obydwie linie z Chomików w stronę Bemowa (167 i 384), więc to dość kontrowersyjne.Kleszczu pisze:Bastian pisze:Jeśli miałoby obsłużyć całą Wrocławską (połączenia z Ratuszem/Górczewską i z Conrada/Kochanowskiego (122!)), to tak. Zresztą od Piastów Śląskich do Chomików nie jest tak znów daleko, w porównaniu z odległością do NB.
Jednak optowałbym za NB - mimo wszystko bliżej, PŚ swego czasu lubiła się przytkać, skręt w Conrada też nie jest fajny.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bastian pisze:Być może, ale spadłyby obydwie linie z Chomików w stronę Bemowa (167 i 384), więc to dość kontrowersyjne.Kleszczu pisze:
Faktycznie
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Oficjalnie prace trwają, jest ograniczenie tonażowe, ale pod znakiem widnieje tabliczka "nie dotyczy ZTM". ta tabliczka jest od kilku tygodni, a autobusy dalej krążą.SławekM pisze:Oficjalnie wiadukt nie jest otwarty, tylko jest wprowadzona tymczasowa organizacja ruchu i prace wciąż trwają...wojtor pisze:Od wczoraj można przejechać po wiadukcie na Traktorzystów. Kiedy 194, 716 wrócą na stare trasy?
z powodu przedluzajacego sie remontu drzwigowej , ztm powinien uruchomic linie w z , z ursusa do cm. Wolskiego . Gdyz linia z9 jedzie dlugo. Z ursusa do cm.wolskiego , a pozatym jezdza tez ludzie z niedzwiadka na wole .a jazda z9 wydluza sie z niedzwiadka o kika nas2ie minut . Proponuje trase nowej lini z194 , z ursus niedzwiadek , keniga , orl6w piast6wskich ,czerwona droga , kadlubka , jagielonczyka , przejaydowa , wspolna dr6ga , poznanska , polczynska , fort wola , do cm.wolskiego. Ta sama droga w kierunku ursusa.
#5690 07.11.1997-10.09.2013
-
Tranzystor
Że co?5690 pisze:z powodu przedluzajacego sie remontu drzwigowej , ztm powinien uruchomic linie w z , z ursusa do cm. Wolskiego . Gdyz linia z9 jedzie dlugo. Z ursusa do cm.wolskiego , a pozatym jezdza tez ludzie z niedzwiadka na wole .a jazda z9 wydluza sie z niedzwiadka o kika nas2ie minut . Proponuje trase nowej lini z194 , z ursus niedzwiadek , keniga , orl6w piast6wskich ,czerwona droga , kadlubka , jagielonczyka , przejaydowa , wspolna dr6ga , poznanska , polczynska , fort wola , do cm.wolskiego. Ta sama droga w kierunku ursusa.
Z powodu przedluzajacego sie remontu drzwigowej , ztm powinien uruchomic linie w z , z ursusa do cm. Wolskiego . Gdyz linia z9 jedzie dlugo. Z ursusa do cm.wolskiego , aLinia Z9 ma małą wydajność po kazdym względem linia Z9 została nie potrzebnie zrobiona gdyż jej trasa jest zbyt długa , jest to linia która jest nie potrzebna powina linia Z9 zostać zastąpiona przez inna linie na trasie : Ursus niedzwiadek , keniga , orlów piastowskich ,czerwona droga , kadlubka , jagielonczyka , przejazdowa , wspolna droga , poznanska , polczynska , fort wola , do cm.wolskiego. Ta sama droga w kierunku ursusa. Lub podobna . Autobus lini Z9 spotyka za duzo korków na swojej trasie , Choć by Al.Jerozolimskie ,Rondo Zesłańców , Prymasa 1000-lecia , czasami kasprzaka , połczyska . Linia Z9 ma za długą trase , ludzie cze-ęsto spozniaja sie do pracy , Np. Człowieku z ursusa niedźwiadka potzrebuję czasu xx minut , by dojechać np do ciepłowni wola Najpierw 517 do popularnej minimum 25 minut , potem autobus lini Z9 około 25 minut , co daje nam 50 minut sama podróż ,Nie wspomne już o korkach ktore są na trasach lini 517 i Z9 , Szczególnie że jezdząc 517 wiem jak długo traci sie czasu na dojazd z ursusa na wolę. a gdzie czekanie na autobusy na przystankach ??? Wiec wg mnie powini to zmieni , Osoby które nei mieszkaja w ursusie niech sie niw wypowiadaja szkoda waszych pisania głupot jak wyżej .
#5690 07.11.1997-10.09.2013
-
bartoni722