Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
-
bartoni722
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jest średnio słuszny. Gołąbki toną ostatnio w korkach (nie dalej jak tydzień temu sam spędziłem w takim dobre 30 minutbartoni722 pisze:Nawet jeśli pomysł jest słuszny (ale to nie mnie oceniać) to jego forma wygląda, jakby była pisana po pijaku.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Bardzo ciekawe , gdyż jezdze tam codzienie autobusem lini 194 , jakośnigdy nie napotkałem na gołąbkach korka !!! Jeśli już gdzieś był korek to przy pkp ursus , i na objezdzie koło mobilisu.Kleszczu pisze:Jest średnio słuszny. Gołąbki toną ostatnio w korkach (nie dalej jak tydzień temu sam spędziłem w takim dobre 30 minutbartoni722 pisze:Nawet jeśli pomysł jest słuszny (ale to nie mnie oceniać) to jego forma wygląda, jakby była pisana po pijaku.)
#5690 07.11.1997-10.09.2013
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Szczęściarz.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
To prawda, obecnie w Ursusie (po skoroszańskiej stronie) korki nie są zbyt dokuczliwe. W ostatnim tygodniu blokowała się trochę ul. Dzieci Warszawy i kawałek Ryżowej (do budowanej Nowolazurowej), ale dalej było już dobrze, a przynajmniej bardzo przyzwoicie.ashir pisze:I dlatego ostatnio 81xx na 015(B)/517 po przejechaniu prawie całego półkursu (Piotra Skargi) było na +4?5690 pisze:Nie wspomne już o korkach ktore są na trasach lini 517A tak to co najwyżej kilkuminutowe opóźnienia.
Pozdrawiam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Właśnie, buchnęli mi korek z Popularnej.
By dużo nei pisać , dowiec sięile w cozraj miała opóźnienia 7/517 to w tedy pogadamy co do 517ashir pisze:I dlatego ostatnio 81xx na 015(B)/517 po przejechaniu prawie całego półkursu (Piotra Skargi) było na +4?5690 pisze:Nie wspomne już o korkach ktore są na trasach lini 517A tak to co najwyżej kilkuminutowe opóźnienia.
#5690 07.11.1997-10.09.2013
Nie wiem ile miała opóźnienia i nie zamierzam się dowiadywać.5690 pisze:By dużo nei pisać , dowiec sięile w cozraj miała opóźnienia 7/517 to w tedy pogadamy co do 517
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Nie, to nie Łopuszańska, bo już po jej otwarciu korki dalej trwały. Ryżowa stoi, ale jakoś tak mniej upierdliwie, bardziej pełza niż stoi, od Kleszczowej pustki, po czym skręcam w Popularną przygotowany do hamowania, a tu pusto, dopiero na wysokości Krańcowej robi się tłoczniej.rudy pisze:Znaczy się Włochy też się przeluźniłySzeregowy_Równoległy pisze:Właśnie, buchnęli mi korek z Popularnej..
To gdzie się podziały osobówkiWęzeł Łopuszańska, częściowo otwarty (rondo) coś pomógł
Na Popularnej pustawo, a i Kleszczową też przejazd po 7 rano jest bezproblemowy - dojeżdża się do Zajezdni i tylko od zajezdni trochę ciaśniej. Miejmy nadzieję, że taka sytuacja się utrzyma.Szeregowy_Równoległy pisze:Nie, to nie Łopuszańska, bo już po jej otwarciu korki dalej trwały. Ryżowa stoi, ale jakoś tak mniej upierdliwie, bardziej pełza niż stoi, od Kleszczowej pustki, po czym skręcam w Popularną przygotowany do hamowania, a tu pusto, dopiero na wysokości Krańcowej robi się tłoczniej.rudy pisze: Znaczy się Włochy też się przeluźniły.
To gdzie się podziały osobówkiWęzeł Łopuszańska, częściowo otwarty (rondo) coś pomógł
Pozdrawiam