Niekoniecznie. Król całkiem niegłupio kombinuje. Znaczy, niegłupio jak niegłupio, ale to naprawdę bez różnicy, czy Polonia padnie zadłużona tak, jak teraz, czy padnie zadłużona kilka razy bardziej. Król wymyślił, że mógłby spróbować wziąć kredyt pod zastaw przyszłych przychodów z C+, które znacznie (około dwukrotnie) przewyższą aktualne zadłużenie. W ten sposób, spłaciwszy zadłużenie, dostałby licencję. Przy rozsądnej polityce transferowej i płacowej oraz znalezieniu jakichś sponsorów bądź reklamodawców miałoby to jakieś (znikome, ale zawsze) szanse powodzenia.kocur pisze:Za to Polonii możemy już zapalać świeczkę...
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Bo tak będzie? Remis w Chorzowie z Ruchem, który tanio skóry nie sprzeda, bo gra o utrzymanie... A na deser... remis ze Śląskiem, bo remisem Wrocław wywalczy Ligę Europy.kocur pisze:Emocje do ostatniej kolejkiAle to by był obciach, gdyby Lech zdobył mistrzostwo.
Sorry, ale to jest żart. Nie, nie jest. Zagrałem sobie w Toto Ligę. Fajne statystyki mam - 3/3. Czuję, że trafię '13'.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Śląsk w ramach walki o Ligę Europy powinien zrobić wszystko, żeby Legia mistrza zdobyła 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Jeśli Legia zdobędzie mistrza, to Śląsk zagra w Lidze Europy jako finalista pucharu. I to w fajniejszej wersji, niż by zagrał jako trzecia drużyna Ekstraklasy. Bo później zacznie.
Akurat w tym roku to nie robi różnicy, bo wszystkie nasze drużyny startują od II rundy eliminacji.Szeregowy_Równoległy pisze:Jeśli Legia zdobędzie mistrza, to Śląsk zagra w Lidze Europy jako finalista pucharu. I to w fajniejszej wersji, niż by zagrał jako trzecia drużyna Ekstraklasy. Bo później zacznie.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Jak co roku nikt nie chce mistrzostwa?
[ Dodano: Sob 25 Maj, 2013 17:54 ]
A co do Śląska - jak na razie to nie mają oni licencji na grę w europejskich pucharach.
[ Dodano: Sob 25 Maj, 2013 17:54 ]
Pod warunkiem, że znajdzie kogoś, kto mu uwierzy i pożyczy te pieniądze. Facet ostatnio jest tak niewiarygodny, że raczej żaden bank mu nie pożyczy kilku milionów, zwłaszcza że jego Ideon właśnie upada.Szeregowy_Równoległy pisze:Przy rozsądnej polityce transferowej i płacowej oraz znalezieniu jakichś sponsorów bądź reklamodawców miałoby to jakieś (znikome, ale zawsze) szanse powodzenia.
A co do Śląska - jak na razie to nie mają oni licencji na grę w europejskich pucharach.
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Na C+Sport i nSport jest normalny skrót BOR. Na TVP jest skrót DOR. Dlaczego, to nie wiem.MichalJ pisze:Dlaczego grają drużyny "Dortmund" i "Bayern"?
No i dlaczego Dante nie wyleciał po faulu na Reusie?
Zajebista akcja Suboticia
[ Dodano: Sob 25 Maj, 2013 22:30 ]
2:1 dla Bayernu.
[ Dodano: Sob 25 Maj, 2013 22:33 ]
Nie wiem, czy Schieber to najlepsze rozwiążanie dla BVB...