Taaaaaaaaaaaa a w praktyce dziś około 8:35 widziałem SU 8,6 Mobilisu, stał na lewoskręcie w Przylesie pod Fortem, nr boczny chyba A063, ale nie wiem czy dobrze zapamiętałem.Matej pisze:Libero.MichalJ pisze:To w końcu co jeździ na 900?
Zmiany obsługowe - styczeń 2014
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Alpino może jeździć za Libero za pełną stawkę..
A w ogóle z jakiej linii się zwolniło to Libero? 
Z żadnej. To jest dodatkowy 51 wóz z przetargu i może się tam pojawiać zarówno Solinka, jak i Libero.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Chyba właściciel... Gdzie jeździ właściciel. W miarę rozsądku.ashir pisze:Stalowa też ma SU12, a już gdzie co jeździ to kwestia rozplanowania przez dyspozytora.Matej pisze:Każdy ma swoje gusta, ja uwielbiam Jelcze i wolę nimi jeździćTy lubisz stare U12, każdy ma własne upodobania
Rzadkość. A z naciskiem na Libero z tego co słyszałem, bo coś chyba musi być konkretnie przypisane do brygady? Oczywiście Solina za Libero to tak jak w innych przypadkach jeździ za pełną stawkę.pawcio pisze:Z żadnej. To jest dodatkowy 51 wóz z przetargu i może się tam pojawiać zarówno Solinka, jak i Libero.
1, 2 i 4/157?person pisze:PKSG obsługuje obecnie trzy brygady na 157. Niestety.
-
Tranzystor
Od wczoraj również "Kleszczowa" może wypuszczać solówki na 148 i 713?
Od soboty na 522 ujrzymy Mobilis na jednej brygadzie.
Tak.ashir pisze:1, 2 i 4/157?person pisze:PKSG obsługuje obecnie trzy brygady na 157. Niestety.
Pozostałe obsłuży Woronicza?Domas pisze:Od soboty na 522 ujrzymy Mobilis na jednej brygadzie.
ponieważ zmian styczniowych jest sporo, może ktoś zebrałby je do kupy i wypisał nam wszystkie zmiany tutaj.
501 w DŚ na solówki.
610 Os. Górczewska - Dw. Wschodni (Lubelska).
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
Linię obsługuje zakład "Redutowa" i "Stalowa".
522 także, bo A114 jeździ 
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Tranzystor pisze:Od wczoraj również "Kleszczowa" może wypuszczać solówki na 148 i 713?
Akurat Kleszczowa na 713 wysyłała już dawno solówki (chyba od 1 grudnia, ale mogę się mylić).