Bo ludzie korzystający z przystanków na Trasie Ł (z naciskiem na ZP Saska) to pies?ZaciszaniN pisze:Nowa linia jest dedykowana dla osiedli położonych wzdłuż Nowaka-Jeziorańskiego i Poligonowa. A te zanim się przekonają do komunikacji z innych ciągów niż silna Ostrobramska tudzież Bora-Komorowskiego (i przyległości typu Umińskiego) to trochę to potrwa.
Zmiany obsługowe - luty 2015
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Nie. Glonojady.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
A takowa jazda próbna się odbyła...kveld pisze:Mam obawy, że to rondo jest ciut zbyt wypukłe na środku... Jeśli nie było tam próby przegubem, to może być ciekawie...
I stwierdzili że bez potrzeby ich ciągali. Zobaczymy na żywo.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Otóż To! 
Gdzieś to było ogłaszane? Chyba przegapiłem.ashir pisze:Rozumiem, że to ma być rekompensata za to, że 158 już nie będzie dojeżdżało na Malinową?
Nie było.adner pisze:Gdzieś to było ogłaszane? Chyba przegapiłem.
Skoro już jechałeś linią która nawet nie została jeszcze uruchomiona, wiesz co się wydarzy za ponad tydzień to mógłbyś być tak łaskaw i podać w pw numery totka 
Chciałbyś. 
Było na przystankach ze 158 zostaje zawieszone do malinowej od 19.01adner pisze:Gdzieś to było ogłaszane? Chyba przegapiłem.ashir pisze:Rozumiem, że to ma być rekompensata za to, że 158 już nie będzie dojeżdżało na Malinową?
#5690 07.11.1997-10.09.2013
Ale to akurat ze względu na ferie zimowe. 
A może jednak nie?
Nie rozumiem?
Zawieszenie podjazdów 158 do Malinowej może nie mieć związku z feriami, a faktycznym zawieszeniem.
Chyba byłoby napisane, że na czas ferii jest zawieszone, a nie że od 19 stycznia.