Fikander pisze:Tak, mów do nas jeszcze, jak każdy z nas widzi co innego w innej rozdzielczości.
Katastrofy lotnicze (i nie tylko)
Moderator: Szeregowy_Równoległy
-
jacek
- Zbanowany
Ech, ja miałem okna w tym kierunku,jedenaste piętro, byłem na balkonie, aby sprawdzic jaka pogoda, akurat miałem wychodzić na boisko, jak to zobaczyłem, to wyjście już było zbedne.TOMEK pisze:Mieszkam chyba najbliżej miejsca katastrofy, na Ursynów sprowadziliśmy się w 1989, byłem tam wiele razy. Pamiętam, że drzewa były jeszcze bardzo młode, a teren ogrodzony (pewnie nadal jest). Dawno tam nie byłem, muszę się podjechać na rowerze...
Widziałem to razem z naszym obecnym ministrem Stanisławem Kluzą-bylismy w sporym szoku.
-
Jožin z bažin
- Kontakt:
Tutaj można obejrzeć zdjęcia wykonane po katastrofie w Lesie Kabackim w 1987 roku.
W Lesie Kabackim, w miejscu gdzie doszło do katastrofy dwadzieścia lat temu, w środę o godzinie 11:00 odbędzie się msza w intencji Załogi i Pasażerów, którzy w katastrofie tej zginęło. Mam nadzieję, że dobrze odczytałem ze zdjęcia z artykułu 20 lat po katastrofie lotniczej.
W Lesie Kabackim, w miejscu gdzie doszło do katastrofy dwadzieścia lat temu, w środę o godzinie 11:00 odbędzie się msza w intencji Załogi i Pasażerów, którzy w katastrofie tej zginęło. Mam nadzieję, że dobrze odczytałem ze zdjęcia z artykułu 20 lat po katastrofie lotniczej.
Racja. To jest dobry link:R-11 Kleszczowa pisze:Ale miejsce, które pokazuje tam mapka to nie jest miejsce katastrofy
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=52.1 ... &z=14&om=1
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43