Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych

Chaos w reklamie zewnętrznej

Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte

Awatar użytkownika
Mong
(ZEA_R-0)

Post autor: Mong » 22 sty 2012, 0:09

Jeśli ta reklama na Skrze ma pomóc w odbudowie stadionu to ja nie mam nic przeciwko żeby tam wisiała.

Awatar użytkownika
primoż

Post autor: primoż » 22 sty 2012, 1:03

ZEA_R-0 pisze:Jeśli ta reklama na Skrze ma pomóc w odbudowie stadionu to ja nie mam nic przeciwko żeby tam wisiała.
Gorzej, że wygląda jak pół dupy zza krzaka... :-$

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 9:40

ZEA_R-0 pisze:Jeśli ta reklama na Skrze ma pomóc w odbudowie stadionu to ja nie mam nic przeciwko żeby tam wisiała.

Ale o jakiej odbudowie mówisz :> Hucznie zapowiadana w mediach "odbudowa: to jest/będzie fuszerka polegająca na lekkim przypudrowaniu noska przez trupa. Skra nadaje się do jednego - zrównania z ziemią i postawienia od nowa. No to żadna reklama pieniędzy nie da =;
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
R-9 Chełmska

Post autor: R-9 Chełmska » 22 sty 2012, 12:43

Kleszczu pisze:zrównania z ziemią i postawienia od nowa
Ciekawe, czy pod postacią biurowca, czy osiedla apartamentowców....
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 12:48

R-9 Chełmska pisze:
Kleszczu pisze:zrównania z ziemią i postawienia od nowa
Ciekawe, czy pod postacią biurowca, czy osiedla apartamentowców....

Najchętniej pod postacią nowoczesnego wielofunkcyjnego stadionu :p Fakt faktem, że przy odpowiednim zagospodarowaniu terenów Skry coś w rodzaju dawnego projektu (tego ze światłem w nazwie) ma rację bytu :-k Oczywiście bez wieżowców itp. - niewielkie biurowce śmiało mogłyby powstać np. w rejonie campingu :-k
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Daniel_FCB
(kaczofob)

Post autor: Daniel_FCB » 22 sty 2012, 16:47

Kleszczu pisze:Najchętniej pod postacią nowoczesnego wielofunkcyjnego stadionu :p
Narodowy i Łazienkowska już są wielofunkcyjne i nowoczesne. Do tego jest jeszcze Konwiktorska. Nie starczy?
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM

Awatar użytkownika
R-9 Chełmska

Post autor: R-9 Chełmska » 22 sty 2012, 16:55

Daniel_FCB pisze: Narodowy i Łazienkowska już są wielofunkcyjne i nowoczesne. Do tego jest jeszcze Konwiktorska. Nie starczy?
Sama piłka nożna nie powoduje wielofunkcyjności.
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 20:05

R-9 Chełmska pisze:
Daniel_FCB pisze: Narodowy i Łazienkowska już są wielofunkcyjne i nowoczesne. Do tego jest jeszcze Konwiktorska. Nie starczy?
Sama piłka nożna nie powoduje wielofunkcyjności.
Otóż to. Otóż to.
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 22 sty 2012, 20:16

Ale, w przeciwieństwie do wielofunkcyjności, powoduje masowe zainteresowanie.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 20:20

fik pisze:Ale, w przeciwieństwie do wielofunkcyjności, powoduje masowe zainteresowanie.

Trudno żeby dziś w Warszawie masowe zainteresowanie wzbudziło coś czego nie ma gdzie zorganizować :>
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Szeregowy_Równoległy
Szeregowe Chamidło

Post autor: Szeregowy_Równoległy » 22 sty 2012, 20:27

Kleszczu pisze:
fik pisze:Ale, w przeciwieństwie do wielofunkcyjności, powoduje masowe zainteresowanie.

Trudno żeby dziś w Warszawie masowe zainteresowanie wzbudziło coś czego nie ma gdzie zorganizować :>
A co miałoby wzbudzić takie zainteresowanie? Jaka impreza sportowa miałaby ściągnąć kilkanaście tysięcy ludzi?
129, 177, 178, 187, 194, 197, 207, 716, 401, 517, N35, N85, R1, R3, S1.

Nazywam się Major Bień

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 20:47

Szeregowy_Równoległy pisze:
Kleszczu pisze:
A co miałoby wzbudzić takie zainteresowanie? Jaka impreza sportowa miałaby ściągnąć kilkanaście tysięcy ludzi?

Chociażby mityng lekkoatletyczny - z solidnym budżetem (no dobra rozmarzyłem się :p). Na świecie i to wcale nie dalekim takie zawody ściągają realne tłumy - wystarczy spojrzeć na Berlin (kilkadziesiąt tysięcy osób na ISTAFie i to przy wcale nie tanich biletach...) czy Ostrawę (tutaj siłą rzeczy mniej ale i stadion sporo mniejszy).
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Szeregowy_Równoległy
Szeregowe Chamidło

Post autor: Szeregowy_Równoległy » 22 sty 2012, 20:49

A ile takich imprez w ciągu roku można by zorganizować? I ile by trzeba, żeby utrzymywanie takiego obiektu miało sens? Budowę Narodowego gdziekolwiek indziej niż na Legii też uważam za absurd.
129, 177, 178, 187, 194, 197, 207, 716, 401, 517, N35, N85, R1, R3, S1.

Nazywam się Major Bień

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 22 sty 2012, 20:58

Szeregowy_Równoległy pisze:A ile takich imprez w ciągu roku można by zorganizować? I ile by trzeba, żeby utrzymywanie takiego obiektu miało sens? Budowę Narodowego gdziekolwiek indziej niż na Legii też uważam za absurd.
Takich jedną + na upartego coś międzynarodowego... Do tego doszłyby też inne rzeczy - zawody lokalne, koncerty, eventy. Ba - nawet chrzest Świadków Jehowy by można zrobić (swego czasu doskonale pamiętam ich regularne spotkania na Legii). Gdyby oprócz stadionu były też biura (a Skra akurat ma pomieszczeń w trybunach od choroby i ciut ciut) to wszystko mogłoby grać.

Problem jest inny - brak bieżni na Narodowym. Wtedy nie trzeba Skry dotykać. I to ta bieżnia nie koniecznie musiałaby być na stałe (tzn. ja osobiście bym zrobił taki myk jak na Stade de France - tam w czasie meczów w piłkę/rugby nie ma tartanu bo jest pod wysuniętymi trybunami).
Albert Camus-"Dżuma"

Michał J

Post autor: Michał J » 22 sty 2012, 22:31

Szeregowy_Równoległy pisze:A co miałoby wzbudzić takie zainteresowanie? Jaka impreza sportowa miałaby ściągnąć kilkanaście tysięcy ludzi?
Niekoniecznie impreza sportowa. Np koncert.

ODPOWIEDZ