Komunikacja miejska po otwarciu estakady nad kolejÄ radomskÄ
Moderator: Wiliam
- R-9 Chełmska
148 to od Centrum Onkologii na Ursynów Południowy. Pętla się strasznie wyludniła, to coś by kursowało, a muchy straciłyby połączenie z Wyczółkami. Aczkolwiek, nie powiem, sam używam linii w drodze do Piaseczna, gdyż w innym wypadku konieczne są aż 2 przesiadkiR-11 Kleszczowa pisze:A Wyczółki pomieszczą dwie linie + trzecią przelotowąpawcio pisze:Na razie można przywrócić układ sprzed zamknięcia. Się sprawdzał.(czy wtedy 148 skrócono by do szeroko rozumianego Ursynowa
)
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Słusznie. Chociaż to mogłoby zaprzepaścić szansę na połączenie 165 i 177.pawcio pisze:Lotnisko. Nawet bez podjazdów na same Wyczółki.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Colony
- Kontakt:
Przecież tam nawet mówili ZTMowscy decydenci, chociaż to mogło się 100 razy zmienic, ale ciekaw jestem czy po przywróceniu 165 zachowane zostaną podjazdy na Osmańską?pawcio pisze:Lotnisko. Nawet bez podjazdów na same Wyczółki.
Zresztą do licha. 138 + 148 na Wyczółkach, a 165 niech je omija chwilowo po prostu. Tak to się zmieszczą.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Z Osmańskiej do najbliższego przystanku linii jadącej z Kłobuckiej będzie bardzo blisko, więc wątpliwe.Colony pisze:ciekaw jestem czy po przywróceniu 165 zachowane zostaną podjazdy na Osmańską?
Jeszcze jedno: Z-5 na Ursynowie nikt nie jeździ, co potwierdzają pomiary.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Przeciwnie, wyrzucić je stamtąd...Colony pisze:w sumie w tej sytuacji można skrócić do Ursynowa
A na to z kolei nie ma brygadTm pisze:wzmocnione 165
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Skrócić do Wyczółek. Na Ursynów jest/będzie 148. I to wrzucić na lotnisko. A 138 w zależności od częstotliwości 165 albo na Wyczółki, albo na Bokserską.Bastian pisze:A na to z kolei nie ma brygad
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Tak się zastanawiam czy nie można tego jeszcze inaczej ułożyć
Mianowicie 148 faktycznie rzucić na lotnisko, 138 na Wyczółki. Skoro Z-5 świeci pustkami to zgarnąć z niego i ze 165 brygady na na 177 przez 17 Stycznia, Wirażową, Poleczki, Pileckiego, Herbsta na Ursynów Płn. (może nawet przez Al. KEN, Bartoka - tam naprawdę długo się idzie do stacji - to chyba jedyny fragment na Ursynowie gdzie w połowie drogi między stacjami nie ma komunikacji naziemnej). Bardzo ułatwimy tym dojazd z Wyczółek do metra). Tylko nie wiem czy można ruszyć 165 z Mokotowa
(ale chyba można
)
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"