Park Kultury w Powsinie
Moderator: Wiliam
I nic nie robimy z 139? Dwie linie na Prawdziwka... Ale w Weekend. Tylko skąd brygady ejdnocześnie na 519, a jednocześnie na wzmocnione w weekendy 519?
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Zły chłopiec i troll pozdrawia
-
Dęboszczak
Ogólnie stwierdzam, że był jeden wielki burdel. Pasażerów tam nie było, tylko bydło. No bo jak wytłumaczyć jak na widok autobusu ludzie się ustawiają koło drzwi i po otworzeniu od razu ruszają by zając miejsce siedzące powodując przepychanki w drzwiach. I to niezależnie od wieku, czy młodzi czy mohery. Niektórzy kierowcy stawali 30m od przystanku i wypuszczali ale co to dało jak stado baranów się rzucało na autobus. 519 zostało wycofane ze Starych Kabat, bo tam się nie dało wjechać. A kursy to różnie. Od 16:30 do 17:30 nie było żadnego 130, jak zresztą i na reszcie zdarzały się 40-60 minutowe dziury. Jak coś przyjeżdżało to w po dwa lub trzy na raz.
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 21:22 ]
Tak na koniec, ja bym wprowadził od ul. Drewny do pętli całkowity zakaz wjazdu samochodów. KM powinno tylko wjeżdżać, nawet 5 linii, samochody won.
[ Dodano: Nie 01 Cze, 2008 21:22 ]
Tak na koniec, ja bym wprowadził od ul. Drewny do pętli całkowity zakaz wjazdu samochodów. KM powinno tylko wjeżdżać, nawet 5 linii, samochody won.