ZmarĹ nasz forumowicz
Moderator: Szeregowy_Równoległy
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Szok... mimo, że nie znałem chłopaka osobiście, a ze śmiercią osób najbliższych miałem do czynienia, to zawsze odejście, nagłe, kogoś kogo się w jakiś sposób znało jest szokiem... kondolencje dla rodziny i przyjaciół....
Wieczny odpoczynek,...
Wieczny odpoczynek,...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Za dużo złych wiadomości dziś do nas dotarło...
Kozioł stał się kolejną - znaną mi osobiście - ofiarą siódemki. Wyrazy ogromnego współczucia.
Kozioł stał się kolejną - znaną mi osobiście - ofiarą siódemki. Wyrazy ogromnego współczucia.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Szczere kondolencje.
Mam nadzieje, że to się już szybko nie powtórzy. Siódemka niedługo ma być kolejną drogą zaufania. Może to coś zmieni na lepsze.
Mam nadzieje, że to się już szybko nie powtórzy. Siódemka niedługo ma być kolejną drogą zaufania. Może to coś zmieni na lepsze.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Colony
- Kontakt:
Uch, dopiero przeczytałem. Tak mi przykro... Tym bardziej, że dyskutując z nim zawsze się kłóciłem i najeżdżałem na niego... Mam nadzieję, że wybaczył. Wierzę, że jest mu tam lepiej niż nam wszystkim, ale jaka to tragedia dla rodziny. No i tak dziwnie się robi, zupełna pustka...
"Whispering death, you will find us all,
You gather the blessed and lay them to rest"
"Whispering death, you will find us all,
You gather the blessed and lay them to rest"
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)