Ja mam taki w domu problem z siostrąMZ pisze:No chyba, że tak. Aczkolwiek "tutejsi" to oni mogli być na przykład od kilku miesięcy. A zresztą nieważne - niestety, sporo osób ma kłopoty z orientacją w terenie i topografią
.
Dlaczego kobiety nie interesujÄ siÄ KM?
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Moja Matka Chrzestna też raz na Zachodnim jadąc do mnie od pociągu wsiadła w 127 jadace do Śródmiescia. Od tamego czasu wyjeźdzam po nią na dworzec
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
Kiedyś po zielonej szkole wsiadłem w 607 w stronę DWC i cała klasa część ursynowska wsiadła za mną. Jakież było ich zdziwienie, że nie dojechali na Ursynów, a ja się przesiadłem w 603 do domu 
Nie wiem - w każdej szkole mam do czynienia z ekipą młotów orientacyjnych... W klasie mam ok.15 osób z ginazjum i one są już nieźle wytrenowane jeśli chodzi o orientację i komunikację w Warszawie.
Jednak czy to jest przypadłość młodzieży, żeby nie umieć podróżować nawet w najprostszych relacjach?
Nie wiem - w każdej szkole mam do czynienia z ekipą młotów orientacyjnych... W klasie mam ok.15 osób z ginazjum i one są już nieźle wytrenowane jeśli chodzi o orientację i komunikację w Warszawie.
Jednak czy to jest przypadłość młodzieży, żeby nie umieć podróżować nawet w najprostszych relacjach?
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dużo osób w mojej szkole np. wie, że jest cos takiego ja Targówek, bo 517 ma to na wyświetlaczu. Ale już mało kto wie gdzie ten Targówek jest.R-9 Chełmska pisze:
Ale co się dziwić. Był kiedyś w RMF FM taki materiał o młodziezy z Nowej Huty, która w zyciu nie była w centrum Krakowa
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- R-9 Chełmska
właśnie- jazda metrem to oddzielny temat. Niektórzy rzeczywiście- nigdy nigdzie autobusem od kiedy metro wybudowali- bo albo LO na trasie metra, albo potem PW, albo Uniwerek(np.Ekonomia)... imprezy w klubach w centrum. I wtedy wycieczka na imprezę na Bródno (metro dw.Gdański+500) to prawdziwa wyprawa w nieznane...
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
MZ pisze:Jejku, jak to wszystko czytam, to cieszę się, że tak łatwo przychodzi mi przyswajanie i zapamiętywanie wszelkich treści topograficznych i komunikacyjnych.
Ileż ludzi (z własnymi Rodzicami na czele
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
TYNA6e
boh. pisze:Choć statystyki wawkomu pokazują, ze 3% userów to kobiety, to tak naprawde mamy chyba tylko dwie aktywne userki. Dlaczego KM jest domeną mężczyzn?
[ Dodano: 2006-04-15, 11:47 ]
Fischlein pisze:Ja Ci dam, że się nie interesują!![]()
To ja już wam z Kachną nie wystarczymy?
Precz z konkurencją!![]()