[Historia] Tramwaje
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdyby faktycznie tak było, mielibyśmy ciekawy paradoks historii 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
O ile pamiętam to nie były N-ki tylko Berlinki. A jeździły do pojawienia się pierwszych wagonów 105N czyli roku 1975.
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Słabo to pamiętam, bo malutki byłem. Zawsze chciałem się taką 'trójką' przejechać, ale nie było nam po drodze wtedy 
Pamiętam jeszcze że miały nad czołem metalowe okrągłe blachy z wyciętymi cyframi "3".
Pamiętam jeszcze że miały nad czołem metalowe okrągłe blachy z wyciętymi cyframi "3".
Jeśli ktokolwiek wypowiada się o komunikacji w Pruszkowie, niech nie zapomina, że na północ od torów (Gąsin, Żbików, Bąki) też mieszkają ludzie.
Śp. 714 Ożarów - os. Staszica = to były piękne dni...
Ostatnie wagony serii N jak i ich doczepy sprzedano w 1969 roku o ile dobrze pamiętam.
I od 1970 aż do 1975 roku ostatnie klasyczne wagony były serii K. Ostatnie bodajże skreślono w 11.1975 roku ( 428-1, 443-1, 447-1 i jeszcze jeden ale nie pamiętam który) wiem że cztery sztuki ostatnie skreślono jakoś na przełomie 10/11.1975 roku .
Pozdrawiam
I od 1970 aż do 1975 roku ostatnie klasyczne wagony były serii K. Ostatnie bodajże skreślono w 11.1975 roku ( 428-1, 443-1, 447-1 i jeszcze jeden ale nie pamiętam który) wiem że cztery sztuki ostatnie skreślono jakoś na przełomie 10/11.1975 roku .
Pozdrawiam
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Jeśli ktokolwiek wypowiada się o komunikacji w Pruszkowie, niech nie zapomina, że na północ od torów (Gąsin, Żbików, Bąki) też mieszkają ludzie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W sensie?Bastian pisze:Gdyby faktycznie tak było, mielibyśmy ciekawy paradoks historii
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Kiedyś ostatnia linia z klasycznymi wagonami, teraz - pierwsza niskopodłogowaGlonojad pisze:W sensie?Bastian pisze:Gdyby faktycznie tak było, mielibyśmy ciekawy paradoks historii
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
tak czy siak, fizyczna likwidacja byla zakazana.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dla których?piotram pisze:Zła wiadomość dla niektórych