Sąd nad 175
Moderator: Wiliam
Wiem, że to nie naklepszy pomysł, ale skoro 175 ich tak uwiera to mogą skrócić do Centralnego.
Oszczędność dwóch brygad.Domas pisze:I co to da?Jachim pisze:Wiem, że to nie naklepszy pomysł, ale skoro 175 ich tak uwiera to mogą skrócić do Centralnego.
Moim zdaniem 175 w obecnej postaci jest bardzo dobre. Gdzieś pisałem już, że większość warszawiaków na pytanie "Czym pan/pani dojechałby/dojechałaby na lotnisko, jeśli trzeba?" odpowie "175". Nie wierzę jednak, że ZTM skasuje doskonałe połączenie. Powodem duża ilość głosów na nie. Chociaż idąc tym tokiem myślenia 510 też zostanie nieruszone
- MeWa
- Cukiereczek
Ja też podejrzewam, że ZTM zrobił plan maksimum i wrzucił też takie linie, z których potem można się wycofać i powiedzieć "zobaczcie, jacy jesteśmy dobrzy", przy okazji kasując te relatywnie mniej kontrowersyjne linie (a których normalnie i oddzielnie też nie dałoby się usunąć).
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
To nie jest żaden, mocny argument.sprinter pisze: Moim zdaniem 175 w obecnej postaci jest bardzo dobre. Gdzieś pisałem już, że większość warszawiaków na pytanie "Czym pan/pani dojechałby/dojechałaby na lotnisko, jeśli trzeba?" odpowie "175".
1 9 15 128 136 154 157 172 186 208 414 N01 N38 N88
Niewątpliwie. Tym zdaniem chciałem przedstawić znajomość tej linii wśród pasażerów, którzy postarają się wytrącić ZTM-owi z głowy ten pomysł.Os0 pisze:To nie jest żaden, mocny argument.sprinter pisze: Moim zdaniem 175 w obecnej postaci jest bardzo dobre. Gdzieś pisałem już, że większość warszawiaków na pytanie "Czym pan/pani dojechałby/dojechałaby na lotnisko, jeśli trzeba?" odpowie "175".
kiedyś był plan "lotniskowej 505" teraz można 504 skierować przez lotnisko. niestety żwirki i ursynów wtedy tracą połączenie ze służewcem. a żeby było ciekawiej to dokładając 1 brygadę można wydłużyć na pl. piłsudskiego (ale przez pl. grzybowski) w celu utrzymania relacji stare miasto - dworzec centralny - lotnisko.
bardziej mnie martwi skierowanie 128 na pl. piłsudskiego niż likwidacja 175. nie wiem jak jest z napełnieniem, ale ta trasa jest udana i powinna pozostać (127 nadal na pl. 3 krzyży). ze świętokrzyskiej na uniwerek jest już blisko.
bardziej mnie martwi skierowanie 128 na pl. piłsudskiego niż likwidacja 175. nie wiem jak jest z napełnieniem, ale ta trasa jest udana i powinna pozostać (127 nadal na pl. 3 krzyży). ze świętokrzyskiej na uniwerek jest już blisko.
- R-9 Chełmska
504 przez Lotnisko, można od razu do kasacji przeznaczyć.patryk148 pisze:kiedyś był plan "lotniskowej 505" teraz można 504 skierować przez lotnisko. niestety żwirki i ursynów wtedy tracą połączenie ze służewcem. a żeby było ciekawiej to dokładając 1 brygadę można wydłużyć na pl. piłsudskiego (ale przez pl. grzybowski) w celu utrzymania relacji stare miasto - dworzec centralny - lotnisko.