Tarchomin i Nowodwory (III)
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Hmm... Czy było już tu pisane, że ten węzeł jest fatalnie zaprojektowany? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
Stary Pingwin
Grzeszysz, organizator nie mógł źle zaprojektować węzła. Organizator ze swej natury jest ideałem i nie popełnia błędów. Już się boję, jak będzie wyglądał Dworzec Południowy po przebudowie.
miłośnik 13N
Akurat tutaj jeden tor można odsunąć niewielkim kosztem.pawcio pisze:Peron jest tak wąski że pełny tramwaj nie ma szans się opróżnić. Nie bez powodu dwójki zjeżdżające na postój się z tego peronu wyniosły dość dawno temu.
Musisz mieć kawałek prostej miedzy łukiem wyjazdowym z przystanku a zwrotnicą na pierwszy peron. Nie pamiętam czy jest.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nic nie grzeszę, nie pracuję tam od ponad siedmiu lat, to mogę trochę ponarzekaćStary Pingwin pisze:Grzeszysz, organizator nie mógł źle zaprojektować węzła. Organizator ze swej natury jest ideałem i nie popełnia błędów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
A może: te brygady powinny być obsługiwane przez tramwaje z elektrodechami, które powinno się po prostu wyłączyć i zjechać bez pasażerów?MichalJ pisze:Te tramwaje powinny spokojnie się roztablicować na przystanku 10 i zjechać bez pasażerów.
Pewnie, zabierzmy jeszcze więcej niskaczy z 33, żeby obsłużyć 2, a pasażerowie na wózkach w tym elektrycznych niech sobie kwitną na przystanku, bo nie ma pomysłu co zrobić z dechami 2...person pisze:A może: te brygady powinny być obsługiwane przez tramwaje z elektrodechami, które powinno się po prostu wyłączyć i zjechać bez pasażerów?MichalJ pisze:Te tramwaje powinny spokojnie się roztablicować na przystanku 10 i zjechać bez pasażerów.
Dlaczego z 33, a nie np. z 17 lub z innej linii?
Z 17 nie ściągniesz, bo łączy się z 18. Jeśli już to z kursów skróconych, ale ja bym tej linii nie ruszał.person pisze:Dlaczego z 33, a nie np. z 17 lub z innej linii?
Na r4 jest taki dobrobyt, ze dzis obie wtyczki na swinga, 44 na swinga.
Bo ostatnio niskacze ściąga się właśnie z 33 - choć chyba teraz zostało coś dodane lub lepiej ułożono kursy, bo aż tak bardzo tego nie widać. A tak poza tym - nie ma dobrej linii na ściągnięcie swingów, mogli nie zabierać delfinów z R-4 i też by miały wyświetlacze i wysoką podłogę.person pisze:Dlaczego z 33, a nie np. z 17 lub z innej linii?
Swingi zeszły z 2 więc wróciły na 33. Proste. Tym razem dawcą był kto inny.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Ale niskie dodatki (021-024) również zjeżdżają rano z pasażerami z Metra Młociny do Zajezdni Żoliborz.person pisze:A może: te brygady powinny być obsługiwane przez tramwaje z elektrodechami, które powinno się po prostu wyłączyć i zjechać bez pasażerów?MichalJ pisze:Te tramwaje powinny spokojnie się roztablicować na przystanku 10 i zjechać bez pasażerów.
Może potrzebują na R4 podjechać.ashir pisze:Ale niskie dodatki (021-024) również zjeżdżają rano z pasażerami z Metra Młociny do Zajezdni Żoliborz.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.