Komunikacja w Rembertowie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Rozkłady się zmieniają od 5 stycznia? Fajnie, jest południe 4ego i żadnego info na stronie...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A info na stronie brak.
Szacunek, kurna, do klienta.
Szacunek, kurna, do klienta.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nad wyraz szybko się pojawiły. I jak to nie narzekać na działanie ZTMPiotrekP pisze:Już są nowe rozkłady.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Fakt, w dzisiejszych czasach 15/20/20 to bardzo silna linia.
Jeszcze jest jeden aspekt przemawiający przeciw zwiększaniu częstotliwości - a mianowicie infrastrutkura a właściwie jej brak. Czyli, że busy i tak utkną na zakorowanych drogach o przekroju 1x2 Żołnierskiej lub Chełmżyńskiej. Po co zwiększać częstotliwość 145 - żeby więcej stało w ogonku na przejeździe na Chełmżyńskiej ?MeWa pisze: No i pytanie czy przerzucenie pieniędzy ze wprowadzenia strefy miejskiej pozwoliłoby na takie "podrasowanie" częstotliwości, by zachęcić kierowców. Bo częstotliwość wszak trzeba byłoby nie tylko na terenie Ząbek, ale i na pozostałych odcinkach tras, w Warszawie. Za to też ktoś by musiał zapłacić.
Już teraz potrafią 3 stać w jednym korku.
W takiej sytuacj traci się wszelkie argumenty za komunikacją publiczną.
Bo jak przekonać kierowce autka. że powinien zamiast stania w korku w wygodnej, ogrzewanej lub klimatyzowanej gablocie, na wygodnym fotelu słuchając radyjka - stał w tym samym korku w ciaśnym, dusznym autobusie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie, brak cięć