Piłka kopana we wszystkich odsłonach
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A komentarz Szpakowskiego, zachowanie kibiców i poziom gry naszych dopełniają obrazu tragedii 
- M_Szymkowiak
- Kontakt:
A czy można było się spodziewać czegoś innego? 
105 Dworzec Gł. - Al. 29 Listopada - Majora - Prądnik Czerwony
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
439 Czyżyny Dworzec autobusowy - Al. 29 Listopada - Nowy Kleparz - Czarnowiejska - Mydlniki
Scania CN113ALB na Facebook'u
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
Zanim wszyscy zaczną narzekać, przypominam - w futbolu nie ma już słabych drużyn... 
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
A mówili nauczyciele "z gminem nie zadajemy się nie z powodu ich niskiego urodzenia, ale dlatego, że nie ma po co" - Ziemiański, Achaja
FCBARCA.COM
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
No... Mówimy o Mołdawii. Ja spodziewałem się, że z tymi ogórkami wygramy nawet po weselu i poprawinach.M_Szymkowiak pisze:A czy można było się spodziewać czegoś innego?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja się każdego kolejnego dnia coraz bardziej cieszę z braku telewizorasprinter pisze:Jak dobrze, że tego meczu nie oglądałem.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Daniel_FCB
- (kaczofob)
W ogóle, to był dobry dzień dla ogórków, nie tylko dla polskiej reprezentacji - Malta zgarnęła trzy punkty, Luksemburg jeden i Liechtenstein też jeden.
Wciąż się zastanawiał, jak nielogiczne może się stać logiczne rozumowanie, jeśli zajmuje się nim dostatecznie duży komitet - Pratchett, Świat finansjery
FCBARCA.COM
FCBARCA.COM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Akurat polska reprezentacja nie jest dobrym przykładem szczęśliwego ogórka, więc może inaczej to ujmij 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Fakt, poziomem gry bliżej nam do Luksemburga czy Liechtensteinu niż do mocarzy.
W grupie E np. drugie i trzecie miejsce zajmują tacy do niedawna "dostarczyciele punktów" jak Albania i Islandia ze stratą tylko jednego i dwóch punktów do prowadzącej Szwajcarii. Inna sprawa, że niezależnie od pozycji w rankingach jest to wyjątkowo wyrównana grupa. Myślę, że sporą niespodzianką będzie jeżeli do baraży wejdzie Austria, która wygrała ze Szwecją 2 - 1.Daniel_FCB pisze:Zanim wszyscy zaczną narzekać, przypominam - w futbolu nie ma już słabych drużyn...
- R-9 Chełmska
Z ust mi to wyjąłeś.R-9 Chełmska pisze:Jak to? A Polska?Daniel_FCB pisze:w futbolu nie ma już słabych drużyn...
http://www.youtube.com/user/esbek2
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Filmy "tramwajowe" i nie tylko.
http://www.film.tramwaje.eu
Linki do filmów tramwajowych sortowane w/g krajów i miast
Nie zapominaj, że Szwajcaria pauzowała we wczorajszej kolejce, co też ma swoje znaczenie. Poza tym: chyba nie ma za bardzo co wierzyć w piłkarską zajebistość Islandii i Albanii, skoro z pierwszego koszyka do tej grupy weszła Norwegia, a z drugiego Szwajcaria. To naprawdę wiele tłumaczy.TOMEK pisze:W grupie E np. drugie i trzecie miejsce zajmują tacy do niedawna "dostarczyciele punktów" jak Albania i Islandia ze stratą tylko jednego i dwóch punktów do prowadzącej Szwajcarii. Inna sprawa, że niezależnie od pozycji w rankingach jest to wyjątkowo wyrównana grupa.Daniel_FCB pisze:Zanim wszyscy zaczną narzekać, przypominam - w futbolu nie ma już słabych drużyn...
W grupie C z kolei zaciekła walka jest o drugie miejsce. Pierwsze, wiadomo, Niemcy mają prawie jak w banku. Kandydatów do walki o baraże z tej grupy eliminacyjnej jest trzech: Austria, Irlandia (obie po 11 pkt.) i Szwecja (8 pkt.). Tej ostatniej nie skreślałbym. Trzeba pamiętać, że potrafią być groźni, czego najlepszym przykładem jest mecz Niemcy-Szwecja w Berlinie, gdzie Niemcy prowadzili 4:0, a potem Szwedzi doprowadzili do remisu. Ponadto coś Zlatan Ibrahimović mówił, że za rok chciałby skończyć karierę, więc byłoby miło zobaczyć Zlatana i Szwedów na ostatniej większej imprezie przed zakończeniem kariery Ibry.TOMEK pisze:Myślę, że sporą niespodzianką będzie jeżeli do baraży wejdzie Austria, która wygrała ze Szwecją 2 - 1.