Informacja pasażerska
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podejrzałem w piątek w Krakowie: z zajezdni Łagiewniki wyjeżdża tramwaj, ma na wyświetlaczu wyłącznie "Kurdwanów" (nic stamtąd nie jedzie na Kurdwanów), bez numeru linii. Na ostatnim przystanku przed włączeniem się na trasę motorowy przeprogramował wyświetlacz i pokazała się pełna informacja "6 Kurdwanów". Ciekawy patent... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Wyświetlacze ma już ponad 1/3 (blisko 100 wagonów niskopodłogowych plus większość serii 2xxx) wagonów, a wkrótce będzie je miała zdecydowana większość (230 niskaczy plus tyrystory plus serie 13-14xx po NGIII).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wiem ze to nie ten temat, ale zebyscie slyszeli jak mieszkancy marudzili na budowe torow na skrzyzowaniu Targowej, ze tak to sie buduje linie kolejowa, ze przesadzaja, itp 
Swoja droga faktycznie to wyglada bardziej na budowe linii szybkiej kolei niz torowiska tramwajowego
Swoja droga faktycznie to wyglada bardziej na budowe linii szybkiej kolei niz torowiska tramwajowego
A co ci numer przeszkadza? Co za różnica, czy jest 24 Gocławek, czy samo Gocławek, jeśli problemem jest to, czy na ten sam Gocławek jedzie Grochowską, czy Zieleniecką?Bastian pisze:Podejrzałem w piątek w Krakowie: z zajezdni Łagiewniki wyjeżdża tramwaj, ma na wyświetlaczu wyłącznie "Kurdwanów" (nic stamtąd nie jedzie na Kurdwanów), bez numeru linii. Na ostatnim przystanku przed włączeniem się na trasę motorowy przeprogramował wyświetlacz i pokazała się pełna informacja "6 Kurdwanów". Ciekawy patent...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na wyświetlaczu można różne rzeczy wyświetlać. Choćby przewijać "Gocławek przez Rondo Waszyngtona". Numer mi przeszkadza o tyle, że jest to w tym momencie informacja niepotrzebna, więc nadmierna - tego też należy unikać.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
A ja jeszcze odnośnie wizyty Baracka Obamy w Warszawie 
Znak informujący gdzie jest autobus na lotnisko
Znak
Znak informujący gdzie jest autobus na lotnisko
Znak