Informacja pasażerska
Linia 175,tekst na wewnętrznych wyświetlaczach SU 18 z emzetkowa,konkretnie z R-7 :
"...EMILII PLATER-AL.JEROZOLIMSKIE-NOWY ŚWIAT-KRAKOWSKIE PRZEDMIEŚCIE"...Zaznaczam że w obu kierunkach "Samoloty" jeżdżą normalnie a nie prze Emilkę.
"...EMILII PLATER-AL.JEROZOLIMSKIE-NOWY ŚWIAT-KRAKOWSKIE PRZEDMIEŚCIE"...Zaznaczam że w obu kierunkach "Samoloty" jeżdżą normalnie a nie prze Emilkę.
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Z jakim wyprzedzeniem następuje przekazywanie danych dla nowej linii/trasy do przewoźnika?
Wczoraj wszystkie grodziowe scanie na 166 jak jeden mąż miały naklejoną "166" z czerwonym paskiem "nowa trasa" (tak jak przedni numer do ikara), z tyłu ciemno, w środku nie sprawdzałem - za duży upał. Nie widziałem SU z MZA, czy też mieli blackout.
Dzisiaj wszystko pięknie "PL. HALLERA / NOWA TRASA", zarówno w PKS jak i MZA.
Wczoraj wszystkie grodziowe scanie na 166 jak jeden mąż miały naklejoną "166" z czerwonym paskiem "nowa trasa" (tak jak przedni numer do ikara), z tyłu ciemno, w środku nie sprawdzałem - za duży upał. Nie widziałem SU z MZA, czy też mieli blackout.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
-
Domino2001
Też wczoraj widziałem MZA i PKS na 166 ale SU12 miał na wyświetlaczu 166 KABATY-STP NOWA TRASA a PKS kartkę więc MZA już miało a PKS nie.chester pisze:Z jakim wyprzedzeniem następuje przekazywanie danych dla nowej linii/trasy do przewoźnika?

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
- R-9 Chełmska