Dla użytkownika bartoni722 opóźnienie to murowany korek, już wcześniej zwracałem uwagę, że temat to nie wypisówki opóźnień bez podawania powodówJacekM pisze:a skąd wiesz że kierowca nie dostał rozwolnienia i nie złapał tych 30 w plecy na sedesie w Wilanowie?8740044/180 -27 przy Niskiej ok 11:15...
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Solaris U10
- Bastian
- Sułtan Maroka
A jest zbędny, skoro i bez niego się stoi? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
SB na 517 od 09:xx. Na 016/517 podjąłem walkę z czasem ale punktualnie byłem tylko do Zajezdni Kleszczowa
Targówka. Korek na Grójeckiej, al. Jerozolimskich (centrum) i Targowej skutecznie pogrzebał ambicje bycia o czasie. Przyjazd na Targówek -21, odjazd -12, na bramie -27 (stały Jerozolimskie od Beresteckiej do Łopuszańskiej).
- R-9 Chełmska
Z powodu poważnego wypadku gigantyczny korek około 16 na Odyńca. 172 i 301 między przystankami Wołoska a Tagore'a jechało w 10 min
W drugą stronę korek zaczynał się chyba jeszcze przed Krasickiego. Na Odyńca ruch wahadłowy jednym pasem. Niezłe opóźnienia musiały być na 172 
Wcześniej w szczycie A brygada 4/136 największe opóźnienie jakie miało na Natolinie to -24 kursem o 8:10 z Młynowa. Później kursem o 11:05 z Młynowa na Natolinie -13 min. reszta kursów brygady o czasie. O ile pierwsze opóźnienie spowodowane korkami na Płockiej, Prymasa, Bitwy Warszawskiej, Wołoskiej tak kolejne tylko przez Prymasa między Wolską a Kasprzaka i przez bardzo wolno wsiadających pasażerów na przystankach.
Wcześniej w szczycie A brygada 4/136 największe opóźnienie jakie miało na Natolinie to -24 kursem o 8:10 z Młynowa. Później kursem o 11:05 z Młynowa na Natolinie -13 min. reszta kursów brygady o czasie. O ile pierwsze opóźnienie spowodowane korkami na Płockiej, Prymasa, Bitwy Warszawskiej, Wołoskiej tak kolejne tylko przez Prymasa między Wolską a Kasprzaka i przez bardzo wolno wsiadających pasażerów na przystankach.
http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1625939,0, ... omosc.html5280 pisze:Zapadła się jezdnia na moście syrenyradeom pisze:Około 15 wielki korek na Trasie Toruńskiej w stronę Centrum, korek na wjazdach na trasę = korek na Wysockiego, Bazyliańskiej i Kondratowicza (aż do Chodeckiej) = zakorkowane Bródno
To co w tej chwili dzieje się w Warszawie to jakiś jeden wielki kocioł! Jechałem z Czerniakowskiej to Sikorskiego cała stała w stronę Ursynowa (podobno do Wilanowskiej!) ja skręciłem w Idzikowskiego i pod górkę z małym zatorem dotarłem. W drugą stronę Idzikowskiego calusieńka stała do Sobieskiego. Dalej Wołoska cała zapchana w str.Galerii Mokotów a Racławicka w obie strony między Wołoską a Mołdawską. Takiego zatoru jak żyję na Racławickiej nie widziałem a jeżdżę nią bardzo często! Z tego co słyszałem cała TŁ stała, Siekierkowska od Czerniakowskiej w stronę Pragi, słyszałem też przez radio o korku na Żwirkach w obie strony i Bitwy Warszawskiej w str. RZS. Podobno na Trasie AK jakiś straszny wypadek i wszystko stoi od Prymasa Tysiąclecia w str. Bródna. Niemal wszystkie ulice zakorkowane
Oby tak dalej 
To ja dodam wrazenie z jazdy o 18 ochoty na ursynow. Banacha stala cala od zwirek do grojeckiej. W druga strone pusto ale na zwirkach w storne okeciastal po 5 minutach wydostalem sie na trojdena pawinskiego stalem 3 cykle przy skrzyzowaniu z Dickensa z czego 2zajelo zjechanie 186 ze skrzyzowania na przeciw stalo 157 wszystkie 3 cykle bez wiekszej szansy ze w bilzej okreslonej przyszlosci opusci skrzyzowanie. Wiec pawinsiego stala na sztywno od korotynskiego do dickensa na pruszkowskiej w stronie zwirek pusto w przeciwna korek od moldawskiej. Na raclawickiej w strone mokotowa pusto i dalej az na ursynow bez problemowo tzn. milobedzka, etiudy rewolucyjnej, woronicza, racjonalizacji konstruktorska,woloska, rzymowskiego i pulawska. Cala podroz 35 minut czyli w normie jaknata pore.
To nihil novi, lecz codzienność. Kiedyś korek ciągnął się do Nowoursynowskiej, teraz tylko do al. Wilanowskiej.dzidek pisze:Jechałem z Czerniakowskiej to Sikorskiego cała stała w stronę Ursynowa (podobno do Wilanowskiej!)
To również chyba coraz częstszy widok. Niedawno jechałem pod górę i sytuacja w dół wyglądała tak samo.dzidek pisze:W drugą stronę Idzikowskiego calusieńka stała do Sobieskiego.
[ Dodano: |28 Paź 2009|, 2009 19:50 ]
Tymczasem na 717 dziś ~-60, podobno cała Warszawa stoi