Szeregowy_Równoległy pisze:To tak długo będzie?
hafilip84 pisze:Może się uda coś pokombinować, ale to potrwa...
Moderator: Emyl
Mam tak ustawione, że raczej nie wyrzuca ciastek w trakcie (przynajmniej na żadnych innych forach mi się dotąd nie zdarzało). Ostatnio wyszło, że na IE 7.0 jest tak samo - zalogowałem się, napisałem post i OK, a już 10 minut później gdy próbowałem wysłać kolejny wyskoczył komunikat o błędzie IDfik pisze:To ciekawe, spróbuj pogrzebać w ustawieniach ciasteczek w przeglądarce. Jak nie, będziemy próbowali coś innego wykombinować
Co zrobić, żeby wyświetlić te posty?Nie znaleziono tematów ani postów pasujących do Twoich kryteriów
No niewątpliwie o to mu chodzi, więc nie wydaje mi się, bym go źle zrozumiałashir pisze:Źle go zrozumiałeś, jemu chodzi o posty widziane z poziomu czyjegoś profilu (nawet swojego)
A jesteś pewien, że to chodzi o osoby, a nie o kolejność postów? Bo ja mam wrażenie, że "znikają" posty zamieszczone "z błędem" jako pierwsze na kolejnej stronie (co może być różnie widziane przez różnych userów ze względu na indywidualne ustawienia liczby postów). I nie widać ich (choć wiadomo, że są), póki ktoś nie zamieści tam posta opublikowanego "prawidłowo"sprinter pisze:Problem polegał na tym, że nie mogłem obejrzeć cudzych postów. No, ale OK. Sprawdziłem, czy tak się dzieje tylko u tej konkretnej osoby, czy u innych. Wynik: (osoby wzięte do badania przypadkowe)
ashir
problem jest
michalek^
problemu nie ma
jgas
problemu nie ma
MeWa
problem jest
Bastian
problem jest
U mnie, jak już mówiłem, problemu nie ma.
Jakim cudem ma 'dopisać sam' post do listy postów obcego profilu?Bastian pisze:Poczekać, aż ktoś coś dopisze. Albo zmienić na chwilę liczbę postów na stronę w ustawieniach. Ewentualnie warto spróbować w celach naukowych: dopisz sam coś, sprawdź, czy widać twój post i te ukryte przed nim, po czym od razu skasuj swój post. Wynik (czy tamte posty znów "znikną") proszę zaraportować