Poprawa komunikacji na Ochocie
Moderator: Wiliam
- Emyl
- Podrzędne Chamidło
- Kontakt:
Ashir, weź ty na serio idź odrabiać lekcje, bo już nie da się znieść tego nabijania postów. Jest tu paru kolegów, którzy ewidentnie pochodzą z Trolistanu, ale chociaż ty mógłbyś się opanować. Piszę to jako admin, bo leży mi na sercu dobro forum jako takiego, ale też jako użytkownik, który naprawdę nie ma ochoty czytać pierdolenia o tym czy nowe wiaty aby na pewno mają boki w temacie o komunikacji na Ochocie.
Tak generalnie to ja nie wiem, na co komu 208 w drugą stronę. Jeśli będzie miało taką samą częstotliwość, to ok. Ale zakładam, że wtedy 208 będzie rzadziej. Zatem co... mam sobie stawać na środku ulicy i patrzeć, w którą stronę akurat jedzie autobus?
-
Stary Pingwin
Myślisz, że będą jeździć przez strzeżone osiedle? 
Nie chcę marudzić, ale w popołudniowym szczycie 208 jest regularnie niezabieralne. 
Z przewijakiem i toaletą.
A tak coś bardziej merytorycznego zanim temat zamkną?
A tak coś bardziej merytorycznego zanim temat zamkną?
Kiedy skończą się objazdy na 1 i wróci do taktu co 4? W piątek nie było żadnej jedynki na pl. Narutowicza i tym samym pomiędzy dwoma tramwajami startującymi z Banacha.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Aaa!... A ja myślałem, że to w związku z jakimś remontem na Żeraniu.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Stały jak stały. Zobaczymy co z 41 po otwarciu Służewca. Ale średniookresowo można przyjąć go za stały.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ty mi lepiej szykuj Komesa na 26.11. Ja już rozkład 1 na Metro-Górczewską znam.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan