Zlecić firmie mycie wszystkich autobusów codziennie, bo to co się dzieje, jest żałosne.Flash8222 pisze:No i na co liczysz? Wyjazd z myjni jest całkowicie rozpieprzony, jak chcesz to sam możesz myć autobusy lub pomóc przy budowie podbudowy. Bo klepaniem w klawiaturę nie spowodujesz, że remont szybciej się zakońy lub wozy będą umyte...
Estetyka autobusĂłw miejskich
noidea
z moich obserwacji, najbardziej uwalone autobusy ma woronicza nie wiedziec czemu z lewej strony do połowy w błocie, najlepiej wozy utrzymuje jezeli chodzi o czystosc redutowa. Dzis widziałem 8876 na 167 dawny stalowy U18 to co jeszcze tydzien temu wygladało jako tako dziś sprawiało wrazenie jakby wróciło z rajdu przez błota Podlasia.Adam G. pisze:Zlecić firmie mycie wszystkich autobusów codziennie, bo to co się dzieje, jest żałosne.Flash8222 pisze:No i na co liczysz? Wyjazd z myjni jest całkowicie rozpieprzony, jak chcesz to sam możesz myć autobusy lub pomóc przy budowie podbudowy. Bo klepaniem w klawiaturę nie spowodujesz, że remont szybciej się zakońy lub wozy będą umyte...
Zasadniczo, to mam koło dupy, to co się dzieje na zajezdni. Mając ważny bilet oczekuję, że pojazd będzie czysty.Flash8222 pisze:No i na co liczysz? Wyjazd z myjni jest całkowicie rozpieprzony, jak chcesz to sam możesz myć autobusy lub pomóc przy budowie podbudowy. Bo klepaniem w klawiaturę nie spowodujesz, że remont szybciej się zakońy lub wozy będą umyte...
Jeżeli MZA tak dba o czystość w pojazdach to co musi być w tych"ICH" sanitariatach przy pętlachfluger pisze:Dziś widziałem krótkiego solarisa na linii 108 z Woronicza, był cały zasyfiony, miał tylko "umyte" "ciepłe guziki" i potworny zaciek od wlewu paliwa.
Czy ten stan rzeczy utrzyma się do świąt (pierwszych mrozów)?
Operator Żurawia Wieżowego 
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Z jednej strony rozumiem, z drugiej: co to pasażera obchodzi, że myjnia nie działa? Powinno być czysto? Powinno. Jest? Nie jest.Flash8222 pisze:Mnie zastanawia jak długo jeszcze będzie się rozpisywać na ten temat, sprawa wyjaśniona, proszę cierpliwie czekać do czasu naprawienia wyjazdu z myjni i tyle na ten temat myślę.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z drugiej strony, gdyby ZTM w ogóle na takich "pierdołach*" zależało, to powinien w tego typu sytuacjach wymuszać na przewoźniku** organizowanie mycia zastępczego - przez wynajętą firmę z Karcherami, jeśli trzeba.
* - ja osobiście za pierdołę tego bynajmniej nie uważam
** - każdym, nie tylko MZA
PS: Ojej, mobil zapomniał, że nie pisze na forum...
* - ja osobiście za pierdołę tego bynajmniej nie uważam
** - każdym, nie tylko MZA
PS: Ojej, mobil zapomniał, że nie pisze na forum...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przy czym skrócenie remontu może ulec zmianie. Za skrócenie bardzo przepraszamy.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.