Z drugiej strony wiele się tu pisze, że mało kto tym do Wiatraka jeździ (z Wawra oczywiście, nie mówię o Marysinie). To jak to jest?Busmann pisze:115 MUSI jeździć do wiatraka.
Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Komunikacja miejska w Wawrze
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Tak, tak, pamiętałem, że o czymś zapomniałemKrzysztof Sokołowski pisze:Aleksandrów 142.dennis pisze:Właśnie o to chodzi. Marysin ma 137 i 173, Międzylesie ma 125, Patriotów ma 521, a Witolin miałby 144. Dlaczego niby MUSI???
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
On ma pomysł żeby dać tam 144 do Instytutu KardiologiiBusmann pisze:Może się czepiam, ale Marii Rodziewiczówny i Łukowska, to też "kompetencje" 115. Chyba, że masz pomysł, co tam dać w zamian
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
No ja (i nie tylko, gdyż pomysł ten ma już kilku zwolenników na tym forum) myślę o czymś takim:Busmann pisze:Może się czepiam, ale Marii Rodziewiczówny i Łukowska, to też "kompetencje" 115. Chyba, że masz pomysł, co tam dać w zamian
Z pętli jest rzut beretem do ulicy Ostrobramskiej, więc problemu być nie powinno
[ Dodano: 2006-06-13, 14:02 ]
Niby jaR-11 Kleszczowa pisze:On ma pomysł żeby dać tam 144 do Instytutu KardiologiiBusmann pisze:Może się czepiam, ale Marii Rodziewiczówny i Łukowska, to też "kompetencje" 115. Chyba, że masz pomysł, co tam dać w zamian![]()
-
Dęboszczak
-
Krzysiek_S
Że też Ci się chce Krzychu odpisywać na posty tego jegomościaKrzysztof Sokołowski pisze:Nie bronie pomysłu,nie ma zdania,ale będzie przecież będzie połączenie Dworca Wschodniego z Tarchominem,ale nie od Kijowskiej tylko od ulicy Lubelskiej.Dęboszczak pisze:O takim 144 można zapomnieć, gdyż musi być połączenie Wschodniego z Tarchominem. Pozdrawiam
Nie wiem. Możliwe, bo czasy przejazdu po zadupiach sa na ogół (nie wiedzieć dlaczego) mocno porozciągane). Jeżeli jednak by się okazało, że czas przejazdu byłby sensowny, to byłby bardzo za taką zmiana.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Krzysiek_S