515 - co dalej z tą linią?

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
malyniak

Post autor: malyniak » 03 lip 2007, 23:02

del

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 04 lip 2007, 14:03

Więc tak:
166 powinno kursować przez Herbsta, by wraz z 195 skróconym do Ursynowa Płd. i kręcącym się po Stokłosach, jak dawniej) oraz 715 stawać na wspólnym przystanku przy Centrum Optyki.
416 w ogóle idzie do piachu.
123 oczywiście dwukierunkowo przez Jugosłowiańską i potem przez Umińskiego robiąc w sumie 3/4 okręgu.
143 na Lanciego i tak się marnuje. Przystankek Migdałowa od dawna powinien być na żądanie. To kółeczko jest tylko po to, by dojechać do Belgradzkiej i obsłużyć zespół Mandarynki. A to 141 będzie wykonywać.
Brygady? No to jest największy problem. Bo do wzmocnienia jest i 159 i 167. To będzie dość żmudne liczenie rozkładów.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 04 lip 2007, 14:07

pawcio pisze: 166 powinno kursować przez Herbsta, by wraz z 195 skróconym do Ursynowa Płd. i kręcącym się po Stokłosach, jak dawniej)
Jak? Nie ogarniam trochę, szczerze mówiąc.
pawcio pisze:Centrum Optyki.
Onkologii. ;)
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 04 lip 2007, 14:10

166 - Roentgena-Pileckiego-Herbsta-KEN-Ciszewskiego
195 - URSYNÓW PŁD.-Ciszewskiego-Pileckiego-Herbsta-Romera-
715 - jak jest.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:11

Fikander pisze:
pawcio pisze: 166 powinno kursować przez Herbsta, by wraz z 195 skróconym do Ursynowa Płd. i kręcącym się po Stokłosach, jak dawniej)
Jak? Nie ogarniam trochę, szczerze mówiąc.
Ja też nie. Jeśli 195 na starą trasę, to 166 na wprost, a nie przez Herbsta! Wtedy w stronę pętli odjadą ze wspólnego.

[ Dodano: 2007-07-04, 14:13 ]
pawcio pisze:166 - Roentgena-Pileckiego-Herbsta-KEN-Ciszewskiego
195 - URSYNÓW PŁD.-Ciszewskiego-Pileckiego-Herbsta-Romera-
715 - jak jest.
I chcesz koordynować 166 z 715? :>

Bo 195 będzie łączyć CO tylko z pętlą, a ze Stokłosami już nie.
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lip 2007, 14:14

A czy 143 nie kursuje przez Lanciego ze względu na szkołę przy Eugeniusza Lokajskiego :?:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:16

No to szkoła jest na Lokajskiego, a nie Lanciego przecież!
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lip 2007, 14:18

Bastian pisze:No to szkoła jest na Lokajskiego, a nie Lanciego przecież!
](*,)
Szkoła jest na rogu Lokajskiego i Belgradzkiej więc naturalne dla mnie jest to, że 143 dowozi młodzież z ciągu Rosoła oraz z rejonu pętli Natolin Płn. do placówki edukacyjnej...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"

"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:21

No to przecież 166 (a u nas 141) też łączy te punkty!!!

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lip 2007, 14:25

Bastian pisze:No to przecież 166 (a u nas 141) też łączy te punkty!!!
Nie. Ani Wasze 141, ani 166 nie jadą Rosoła od Gandhi do Płaskowickiej, nie łączą też ZP Migdałowa oraz rejonu pętli Natolin Płn. z rejonem Belgradzkiej/Lokajskiego. Chyba, że mapka z Twego podpisu jest wybrakowana :>
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:28

Migdałowej nie łączą, ale jaka to jest odległość od Belgradzkiej? A jak za daleko, to sobie dojdą do Mandarynki!

A pętlę łączą z dojściem ok. 100 metrów - do przystanku przy Cynamonowej :/

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lip 2007, 14:32

Bastian pisze:Migdałowej nie łączą, ale jaka to jest odległość od Belgradzkiej? A jak za daleko, to sobie dojdą do Mandarynki!
Pójdą z Migdałowej na Rosoła żeby dojechać w rejon Belgradzkiej :rotfl:
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:34

R-11 Kleszczowa pisze:
Bastian pisze:Migdałowej nie łączą, ale jaka to jest odległość od Belgradzkiej? A jak za daleko, to sobie dojdą do Mandarynki!
Pójdą z Migdałowej na Rosoła żeby dojechać w rejon Belgradzkiej :rotfl:
Przecież Migdałowa dochodzi do Rosoła :>

A z Lasku Brzozowego to mają bliżej prosto do Belgradzkiej, niż do Migdałowej :roll:

Awatar użytkownika
Kleszczu
Stoi... Sofista?
Kontakt:

Post autor: Kleszczu » 04 lip 2007, 14:40

Bastian pisze:
R-11 Kleszczowa pisze: Pójdą z Migdałowej na Rosoła żeby dojechać w rejon Belgradzkiej :rotfl:
Przecież Migdałowa dochodzi do Rosoła :>

A z Lasku Brzozowego to mają bliżej prosto do Belgradzkiej, niż do Migdałowej :roll:

Ja uważam, że powinniśmy dojść do jakiegoś kompromisu. Może zamiast 141 na Kabaty dać je tylko do Natolina, a 166 pociągnąć przez Lanciego i dalej proponowaną trasą 141 :-k
Albert Camus-"Dżuma"

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 04 lip 2007, 14:44

Takie sobie. Prościej ten sam skutek można osiągnąć, przesuwając 505 z KEN na Lanciego, o ile w ogóle jest taka potrzeba. Lepsze to, niż dodawanie brygad na 166, by je gdzieś wyciągnąć w celu obsłużenia jednego przystanku.

Ale jeśli nie 141/166, to nie ten temat :]

ODPOWIEDZ