Posty i tematy
Moderator: Emyl
- Bastian
- Sułtan Maroka
Wszystko? Absolutnie wszystko?! Szczęściarz...sprinter pisze:Tylko potwierdzę. Działa wszystko, tak jak chciałem.Dzięki.
BP, NMSP
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Stąd przecież "s" w "soa"MichalJ pisze:Tobie to zawsze wszystko działa...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Post się dodał. viewtopic.php?p=845607#845607 Niestety nie można go usunąć, na liście na stronie głównej forum też go nie ma.
"Edytuj" go i zaznacz "usuń post", wyślij lub "Edytuj, zaznacz wszystko, kopiuj, "usuń post", wyślij, szybka odpowiedź, wklej, wyślij.SławekM pisze:Post się dodał. viewtopic.php?p=845607#845607 Niestety nie można go usunąć, na liście na stronie głównej forum też go nie ma.
Zaginął temat "Wypadki i awarie - 2013" dla znalazcy nie będzie nagrody 
-
bartoni722
Użyłem funkcji ctrl+F i nie znalazło, cały czas nie mogę znaleźć, daję screena w załączniku.