Jakoś na stronie nie widzę...ashir pisze:A właśnie, że są wpisane.
Informacja pasażerska
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Była z tego powodu dzisiaj jakaś większa afera w TW, ale nie znam konkluzji.MichalJ pisze:Informacja pasażerska XXI wieku, czyli wyświetlacz w nowiutkim tramwaju:
Ja w każdym razie jechałem dziś dwiema świnkami i w obu informacja działała prawidłowo (z dokładnością do nagrania Och-Teatru, które radośnie oznajmiło "Kino Ochota"...)
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
wprowadzenie aktualnych zapowiedzi to chyba nie do przewalczenia jest... Gdzie leży dokładnie problem? Dzisiaj też jechałem swingiem i to samoGlonojad pisze:(z dokładnością do nagrania Och-Teatru, które radośnie oznajmiło "Kino Ochota"...)
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
W ogóle nie rozumiem, co się dziś działo - widziałem kilka Swingów ze zdechłymi wyświetlaczami i z tablicami powsadzanymi mniej lub bardziej fantazyjnie.
Jakby tego było mało, przy Ratuszowej w ciągu 5 minut przed nosem przeparadowała mi stopiątka 1406+1405 bez jakiejkolwiek informacji pasażerskiej (nie było numeru linii, trasy ani numeru brygady - po prostu totalnie nic i do tego żadnej tablicy; pani motorowa nie umiała pewnie włączyć systemu po awarii zasilania) oraz skład hipolitów, informujący wszem i wobec, że jest linią 6 i jedzie na Nowe Bemowo

Aha, zapomniałbym - trzy obserwacje dotyczące naklejek na przystankach: pod Tesco Karolin zamiast 713 wisi sobie 718, KS Polonia
dw. Gdański / Muranowska linia 6 skręca według strzałki w lewo, zaś KS Polonia
Park Traugutta zatrzymują się linie 4 i 9. Zaczynam się zastanawiać, czy panowie z brygad przystankowych kiedykolwiek przychodzą do pracy na trzeźwo... 
Jakby tego było mało, przy Ratuszowej w ciągu 5 minut przed nosem przeparadowała mi stopiątka 1406+1405 bez jakiejkolwiek informacji pasażerskiej (nie było numeru linii, trasy ani numeru brygady - po prostu totalnie nic i do tego żadnej tablicy; pani motorowa nie umiała pewnie włączyć systemu po awarii zasilania) oraz skład hipolitów, informujący wszem i wobec, że jest linią 6 i jedzie na Nowe Bemowo
Aha, zapomniałbym - trzy obserwacje dotyczące naklejek na przystankach: pod Tesco Karolin zamiast 713 wisi sobie 718, KS Polonia
noidea
Niestety informacja leży i nie zamierza się podnieśc.
Jechałem dzisiaj 169 na Bródno, wszedlem wcześniej w rozkłady na dzisiaj i widze że trasa normalna. Wsiadłem do autobusu i okazało się ze zwiedziłem cały Targówek, robiłem jakieś bezsensowne rundki i trasa z normalnością nie miała nic wspólnego.
Ciekawe że naklejki na przystankach dało się zawiesić a jak sie wejdzie w rozklady na poniedziałek 31 października to mozna zobaczyc że do 169 wsiada się np na Zabie, Inżynierskiej czy Kołowej.
Jechałem dzisiaj 169 na Bródno, wszedlem wcześniej w rozkłady na dzisiaj i widze że trasa normalna. Wsiadłem do autobusu i okazało się ze zwiedziłem cały Targówek, robiłem jakieś bezsensowne rundki i trasa z normalnością nie miała nic wspólnego.
Ciekawe że naklejki na przystankach dało się zawiesić a jak sie wejdzie w rozklady na poniedziałek 31 października to mozna zobaczyc że do 169 wsiada się np na Zabie, Inżynierskiej czy Kołowej.