MZ pisze:Jeszcze jest jeden drobiazg do poprawy w wolnej chwili. Na Marsa (arkusz 5, czyli środkowy) linia 315 pozostała nadal jako zawieszona.
Mapa komunikacji miejskiej
http://www.ztm.waw.pl/mapa/centrum.htm linia 390 jest na szaro (pętla Dw. Wileński i wzdłuż torów)
- Petroniusz
- Petroniusz
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ROTFL!
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No proszę, a ja na przykład robię...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
801 na mapie podmiejskich wciąż jedzie przez centrum Jabłonny
(Jabłonnej? Shit, zapomniałem:/).
I jeszcze jedno (niestety nie wiem gdzie wrzucić, a to taka mała dygresja) :
na mapie 133 dojeżdża do Parcelacyjnej. Wg komunikatów ma tak kursować jeszcze kilka dni. Tylko dlaczego wg rozkładów dojeżdża do Choszczówki?!
I jeszcze jedno (niestety nie wiem gdzie wrzucić, a to taka mała dygresja) :
na mapie 133 dojeżdża do Parcelacyjnej. Wg komunikatów ma tak kursować jeszcze kilka dni. Tylko dlaczego wg rozkładów dojeżdża do Choszczówki?!
- Solaris U10
Na mapce podmiejskich powinno być zaznaczone, w którym kierunku N62 podjeżdża do pl. JPII i w którą stronę wykonuje pętlę po Wołominie. Nie jest umieszczona również nazwa krańca w Wołominie (jak również większości krańców nocnych) i strzałka przy podjazdach do os. Przylesie, że wykonywane są w obydwie strony. Nie ma również informacji o tym, że PKP Leg.-Przyst. jest nż.