To znaczy że 17 jest już oficjalnie "włączona" w ten projekt?Bastian pisze:To co, że nie zbudowany, projekt już działa.piotram pisze:To w takim razie 17 pod co podlega? Tarchomin nie, bo jeszcze nie zbudowany
120Na SWING
Dziś 016/35 #719+#827Dantte pisze:Niech ten Żoliborz coś trafi. Oprócz tego że te ich 105 wyglądają jak po wojnie, to jeszcze dają 13N...
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Bastian
- Sułtan Maroka
W zasadzie powinien to potwierdzić ZTM...piotram pisze:To znaczy że 17 jest już oficjalnie "włączona" w ten projekt?Bastian pisze: To co, że nie zbudowany, projekt już działa.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Zakład R-4 musi teraz dodatkowo obsługiwać również linie 1 i 8. Na "Żoliborzu" zwyczajnie nie ma takiej ilości stopiątek i delfinów, żeby obsłużyć nimi wszystkie brygady na liniach 1, 8, 22, 24 i jeszcze na 35. Dlatego wysyłane jest to co jest, czyli 13N.Dantte pisze:Niech ten Żoliborz coś trafi. Oprócz tego że te ich 105 wyglądają jak po wojnie, to jeszcze dają 13N...piotram pisze: One w ogóle jeżdżą tam teraz "regularnie", podobnie na 1. W piątek widziałem dwie parówkowe 35 pod rząd nawet
8 nie ma w DP, a w DS są tylko solówki. A to z innej puli idzie. Generalnie na SIP Żoliborz ma obecnie 9+0+7+10+13=39 składów. +/-1, bo liczyłem z pamięci bez maximum.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na razie podchodzę ze sporą rezerwą do tej plotki, nie takie rzeczy się mówiło. Zwłaszcza śmierdzi mi orzeczenie o ewentualnej utracie hamowania w kilka godzin po wypadku (kilka godzin, bo koło południa rzeczony wagon był widziany na torze prób w R-1).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Nie wiem czy to ten, ale około 14 jakiś Swing zatrzymał się na środku skrzyżowania przy Feminie. Stał tak gdzieś do 14:15, a następnie zjechał za skrzyżowanie. O 14:21 (+/- 30sek) odjechał w stronę zajezdni.
Żadnej potrąconej puszki nie widziałem, ale być może zjechała gdzieś za skrzyżowanie.
Żadnej potrąconej puszki nie widziałem, ale być może zjechała gdzieś za skrzyżowanie.
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakieś ślady zdarzenia drogowego?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jak już dopisałem w poprzednim poście, niczego nie widziałem. Nie sądzę jednak aby do "niczego" przyjechał NR TW, na "bombach". Poza tym, gdy Swing zjechał już za skrzyżowanie, to panowie z TW przez dobre 5 minut coś w środku sprawdzali.
Całe zdarzenie widziałem siedząc w Macu, więcej szczegółów podać nie dam rady.
EDIT: był to 312x (najprawdopodobniej 3123, choć mogło to być też 3126 - skleroza nie boli
)
Całe zdarzenie widziałem siedząc w Macu, więcej szczegółów podać nie dam rady.
EDIT: był to 312x (najprawdopodobniej 3123, choć mogło to być też 3126 - skleroza nie boli
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na pewno nie był to 3126, bo taki nie jest jeszcze oklejony.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale by były jaja, jak by go odbierali, odbierali, w końcu odebrali, wysłali na R-2 i ... jeb w drodze do zakładu.  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)