Mapa komunikacji miejskiej
Powinni to dać jeszcze w mapce http://www.ztm.waw.pl/mapa/centrum.htm
- Solaris U10
JacekM pisze:a gdzie tam wciśniesz cały napis
Właśnie widać, kto się tu czepia (i w jaki sposób) zwykłej uwagi. Na szczęście to ZTM zdecyduje, co z tym ewentualnie zrobić, a nie pan czepialski.JacekM pisze:panie czepialski?
JacekM pisze:Sorry, ale to Ty jesteś osobą która przypieprza się do każdego możliwego szczegółu.
A wracając do tematu mapki - zawsze zwracałem uwagę na najdrobniejsze szczegóły, bo skoro coś, co jest dobre, można jeszcze bardziej udoskonalić, to czemu tego nie zrobić. Ale widzę, że to dobrze, iż to akurat nie ja zauważyłem niedawno na tej mapie... zbędną kropkę.
- kulikowski
I to w dodatku zwrócę uwagę na zespół przystankowy w sąsiedztwie Piasków, a mianowicie PARK OLSZYNA. Na mapie na stronie ZTM w ogóle nie jest on podpisany. Przypuszczam, że nazwę skasowano wraz z likwidacją krańcującego tam "zatramwaju".
- Petroniusz
Jak widać, PARK OLSZYNA już istnieje na mapie
- R-9 Chełmska
- fik
- Naczelne Chamidło
Żeby zdjąć z MZta rolę głównego czepiającego się szczegółów:
a) nazwy przystanków Spółdzielnia Noma i Korkowa-Cmentarz są nieomal nieczytelne na tle cmentarza.
b) przystanek HOTEL VERA 03 (w kierunku Szczęśliwic) IRL jest solidnie wysunięty na południe od skrzyżowania z BW20.
a) nazwy przystanków Spółdzielnia Noma i Korkowa-Cmentarz są nieomal nieczytelne na tle cmentarza.
b) przystanek HOTEL VERA 03 (w kierunku Szczęśliwic) IRL jest solidnie wysunięty na południe od skrzyżowania z BW20.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!