Występują problemy techniczne po stronie dostawcy hostingu. W trakcie prac naprawczych możliwe są przerwy w dostępie do forum.
Tramwaje Hyundai Rotem
Według rozpiski przypisania wagonów do projektów 4202 może obstawić 2 lub 17.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
„Nic tak nie bezcześci człowieka, jak dobrowolne poddaństwo i łaszenie się do cudzej stopy.”
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
4202 na 2? Podejrzewam, że wątpię.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Może, ale w przeciwieństwie do niektórych innych wagonów nie musi.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na 95% nie na 2.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dziś to nie poniedziałek. Dopuszczony do ruchu w czwartek.
„Wazeliniarze są najgorsi. Niżej postawieni mają przez nich przerąbane, a z szefów robią kretynów.”
Nie ma co z Tobą dyskutować bajkopisarzu niby z Pragi, a jednak z Żoliborza adoptowany synu byłego prezesa z MZA.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
OT: Ale po co ta agresja? Duma nie pozwala przyznać się do błędu/pomyłki?Flash8222 pisze:Nie ma co z Tobą dyskutować bajkopisarzu niby z Pragi, a jednak z Żoliborza adoptowany synu byłego prezesa z MZA.
Z mojej strony nie ma pomyłki, dostałem info w niedziele że wozy są szykowane na poniedziałek. Niestety pojawiające się usterki techniczne uniemożliwiły wyjazd wozów, dopiero wczoraj udało się je opanować.
Bzdura
Był szykowany 4202, ale wrócił na L. Stąd poszedł kolejny po dopuszczeniu do testu niezawodności. Żadnych usterek nie było (nie tutaj).
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dziś dwa jeździły.
-
Robert 514
4214 na linii 9 na moście mijałem
Czy ta brygada jest łączona z 15?
Bo cyba wszystkie zajezdnie mają bliżej do 9 niż Pingwinowo.
A to chyba wóz z mokotowa
Przegubowce ,to sól tej ziemi .
A są łączenia 9+15?