Mam rozumieć ,że mnie straszysz dla zabawy. Czy jest to gdzieś w regulamine?Bastian pisze:Żyj w niepewności. Albo się bardziej staraj.
Adrem, nigdzie nie napisałem ,że na Poniatowslm jest torowisko trawiaste, pytałem tylko oto czy nie skończy się tak ja na nim tzn. ograniczeniem prędkości bo okaże się głośne. Sugerowałem także ,że hałas to może nie wina torowiska tylko tramwajów. Kładzenie dwu wersji torowiska to dla mnie eksperyment. Dla Ciebie nie?
[ Dodano: |30 Sie 2011|, 2011 00:36 ]
Nigdzie nie mogłem (chciałem) sprawdzać jak podpisują się Admin czy Moderatorzy.Bastian pisze:Znasz innego moderatora, który podpisuje się "B."? A bełkotu trzymać tu nie chcę. Szkoda moich nerwów na ochrzanianie, a czasu innych userów na czytanie.
Ja też nie.Bastian pisze:Aha, nie znam też słowa "znmaczy".
Nie robisz nigdy literówek, szczególnie kiedy oba klawisze są obok siebie. Tak się zdarzanie, że nie zawsze czytam przed i po wysłaniu.
A teraz pytanie dlaczego nie odnosisz się do tego co możesz zrozumieć tylko złapaleś się za polszczyznę (moją ). Nie tak dawno jak sobie zażartowałem i napisałem trochę archaiczną polszczyzną, to sam mnie broniłeś. Teraz co zmiana frontu?