Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
A widzę też, że będzie trochę kursów w szczycie z Ursusa tylko do Metra Służew.
S uma soszli.
Tak, ale w szczycie popołudniowym.
Rano to tylko 4 kursy z Ursusa-Niedźwiadka do Natolina Płn. okrężną trasą przez Ursynów. 
4 z Ursusa, reszta z WKD Raków/Kleszczowej.
Ktoś tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem. 
-
Michalk001
Zgadza się - obecny układ to porażka, brak 187, brak 194 jedyne co pozostaje to 716 do którego trzeba dojść lub jazda 187, czy 194 w przeciwnym kierunku niż by się chciało i przesiadki.dzidek pisze:taki jest sens że opóźnia się otwarcie Orląt Lwowskich i połowa Niedźwiadka skarży się na brak połączenia do miasta linią 187 (przystanki Ursus Sanktuarium i Hermana). Urząd dzielnicy nie chciał czekać do maja i dlatego zaproponował zmianę trasy już teraz. Później tylko wydłużą do nowej pętli.mb112 pisze:Nie bardzo rozumiem co za sens teraz zmieniać tylko 187, zamiast poczekać na ukończenie całej pętli i pozmieniać już wszystkie trasy jednocześnie ?
Bo rozumiem że wszystkie linie powinny być przeniesione na nową pętlę ?
Widział ktoś może pętlę Skorosze 04? Ja dziś z okien 177 widziałem i raczej nie wygląda jakby miała przyjąć jakikolwiek autobus 
-
Michalk001
Oczywiście nie może być za dobrze i ZTM pomimo że "dociągnął" 187 w okolice nowej pętli to przy okazji zepsuł całą trasę. Jak można było wycofać autobus z najważniejszego węzła przesiadkowego na przystanku Śmigielska? Brak możliwości łączenia ze 177 i 197, brak wspólnego przystanku w ciągu ul. Warszawskiej z linią 517 (dzięki temu do Hali Kopińskiej była przyzwoita częstotliwość) , brak normalnego łączenia z linią 716 - w stronę Ursusa autobus traci kilka minut na ul. Wojciechowskiego dzięki czemu ucieka 716. Po prostu porażka - linia jedzie Wojciechowskiego gdzie nikt nie wsiada.
Remont się skończył, a co z linią 220?
Nie ma autobusów.adner pisze:Remont się skończył, a co z linią 220?
Jeszcze chyba powstaje budynek ekspedycji. Z tego co widziałem, brakuje wiat, słupków etc. Wszystko inne jest.adner pisze:Remont się skończył, a co z linią 220?
Rozumiem że chodzi o nową pętlę na Niedźwiadku ? Ale akurat co to ma wspólnego z 220 ? Chyba że ma być przy tej okazji uruchomione ?kuracyja pisze:Jeszcze chyba powstaje budynek ekspedycji. Z tego co widziałem, brakuje wiat, słupków etc. Wszystko inne jest.adner pisze:Remont się skończył, a co z linią 220?
Bo wcześniej było chyba mówione, że ma być po remoncie w Opaczy, a ten się faktycznie już zakończył.